Yükselme kursu açıldı

Yükselme kursu açıldı

Kırıkkale Eğitim Bir Sen Şubesi ‘Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü Hazırlık Kursu'nu açtı. Şube Başkanı Sümer sınavda 70 almanın yeterli olmadığını, ilk 5000 kişinin içine girme şartı da bulunduğunu söyledi.

PAZAR GÜNÜ BAŞLADI

Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü Hazırlık Kursu 29 Aralık 2013 Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü Sınavına Merkez Endüstri Meslek Lisesi Okulunun Konferans salonunda Meridyen Akademi ile anlaşmalı Canlı Uzaktan Eğitim  Pazar günleri 5 Hafta ( 30 Saat ) 2 oturum şeklinde Sabah  9:00 – 12:00 Öğle 13:00 – 16:00 ‘a kadar olan kurslarını 17 Kasım 2013 Pazar günü Üyelerin yoğun bir katılımı ile başladı.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Açılışta kısa bir konuşma yapan Sümer Sınavda 70 almanın yeterli olmadığını ilk 5000 kişinin içerisine girmenin gerektiğini söyledi. Sümer “Kırıkkale’de üyelerimizden ilk 5000 kişi içerisine giren ilk 10 kişiye hediye vereceğiz” dedi. Sümer;”Başarının ilk Şartı İnanmak ve Disiplinli bir Şekilde çalışmaktır. Kursumuzu takip eden ve Genel Merkezimizin bastırdığı görevde Yükselme Şube Müdürlüğü sınavı hazırlık kitaplarına çalışan arkadaşlarımız  İnşallah başarılı olacaktır. Kursumuz Hayırlara Vesile Olsun. Hepinize şimdiden Başarılar diliyorum” dedi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti