YÜKSELEN FORM İLE 3 MAÇ 10 GOL 9 PUAN

YÜKSELEN FORM İLE 3 MAÇ 10 GOL 9 PUAN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor?u hafta için de 5-2?lik farklı bir skorla yenen Kırıkkalespor?da moral seviyesi üst seviyeye çıktı. 3 haftadır rakiplerine acımayan Kırıkkalespor, rakiplerine gol yağdırdı. 10 gün içinde 3 maça çıkan Kırıkkalespor, 3 maç

HABER: KADİR YAHŞİ

OYUN SİSTEMİNİ HARFİYEN UYGULADILAR
Puan sıralamasında aldığı galibiyetlerle yukarılara tırmanan Kırıkkalespor, oynayacağı takımların korkulu rüyası haline geldi. Üst üste alınan 3 galibiyet ile son iki sıradan 14.?lüğe yükselen Kırıkkalespor, form grafiği ile de taraftarını sevindiriyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ?Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük inanç ve özverileri vardı. Biz maç öncesinde düşündüğümüz ve planladığımız bütün oyun sistemini harfiyen uyguladılar. Onları kutluyorum. Hepsi çok iyi oynadı. Rakip Diyarbakır ise 3. golden sonra çözüldü. Moralimiz üst düzeyde. 3?te 3 yapmak hedefimizdi. Bunu gerçekleştirmek çok güzel. Daha önce dediğim gibi her maça final niteliğinde çıkacağız? şeklinde konuştu.  
 
FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN
Futbolculara 3 gün izin verdiğini belirten Aydoslu, ?Futbolcularımı kutluyorum. Onlara 3 gün izin verdim. Pazartesi günü tekrar Zeytinburnuspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Pazartesi günü 2?de toplanıyoruz. Salı günü ve Çarşamba çift idman yapacağız. Perşembe taktik antrenmanımız olacak. Cuma ter idmanı ve tek idman yapacağız. Cumartesi sabah ter idmanı ile kampa gireceğiz. Pazar ise maçımıza çıkacağız. Mutlak galibiyet için mücadele vereceğiz? dedi.
 
YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
?Bu takım eğer deplasmanda bu kadar iyi sonuçlar alabiliyorsa bu takımın yeri bura değil diye düşünüyorum. Bizim takımımız kötü değil. Sadece tecrübe eksikliği vardı. Bunu da zamanla attığımızı düşünüyorum. Eğer ilk yarıdaki o son dakika gollerini yemeseydik, şuan farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Ama evimizde 6 maç var. Bakıldığında 18 puan eder, çok iyi yerlere gelebiliriz. Matematiksel olarak bazı ihtimaller devam ediyor. Bizi tek amacımız var oda her maça final maçı gibi çıkma. Bu düşünce ile yenemeyeceğimiz takım yok? dedi.
 
ZEYTİNBURNUSPOR?A SAYGI DUYUYORUM
Gelecek hafta sonunda Zeytinburnuspor maçını değerlendiren Aydoslu, ?Zeytinburnu maçı ile 4?te 4 yapmayı düşünüyoruz. Zeytinburnu?nu hafife almıyoruz. O maça da çok hırslı hazırlanacağız. Onların ne yapacağı belli olmaz. Biz o yüzden ciddiyeti koruyacağız.genç bir takım olduğu için saldıran bir ekip. Ama kolay golde yiyen bir takım. Her zaman ki gibi biz önlemlerimizi alacağız. Organize bir futbol oynamıyorlar ama denk gelip gol atabilirler. Ben saygı duyuyorum. Düşmesi garanti olsa da biz aynı ciddiyette çıkacağız. Bu galibiyetlere yenilerini ekleyip sezonu en iyi yerde tamamlayacağız? diye konuştu.

PUAN DURUMU


DİYARBAKIR DİSKİ MAÇINDAN GÖRÜNTÜLER




Sait
6.03.2011 01:05:17
Pusula gazetesini, Kırıkkalespor haberlerinden dolayı kutlarım... Kırıkkale yerel medya (?)sında hiçbirisi gidip takımı takip etmiyor... Sizler D.Bakır`a gidip maçı takip ediyorsunuz... Kırıkkalespor siz ve sizin gibi basın sayesinde kurtulabilir ancak... Lütfen Kırıkkalesporun içleracısı durumuyla ilgili daha çok gündem yaratacak haberler yapın ki Kırıkkalenin ekmeğini yemiş zenginler ve siyasiler duysun ne halde olduğunu takımımızın...

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ