YÜKSEK İHTİSASTAN SOMALİ?YE YARDIM ELİ

YÜKSEK İHTİSASTAN SOMALİ?YE YARDIM ELİ

Başbakanlık genelgesi doğrultusunda İllerde Valilikler eliyle kamu-kurum ve kuruluşlarında yoksul ülkelere yardım projesi kapsamında başlatılan Somali ye yardım kampanyasına Kırıkkale Yüksek İhtisas hastanesi de katıldı.

 KOMİTE ÜYELERİMİZ ÇALIŞIYOR
Hastane yönetimi bu çerçevede bir komite oluşturarak hummalı bir çalışma başlattı. Başhekim Dr.Osman Acar nezdinde oluşturulan komiteye komite başkanı olarak Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr.Selma Demir gönüllü olarak katıldı. Komite üyeleri etkin bir şekilde çalışarak birebir tüm sağlık çalışanlarına ulaşmayı hedefliyor. Hastane içerisinde oluşturulan standa sağlık çalışanları da aktif bir şekilde katılıyor. Kampanyanın verimli bir şekilde ilerlediği ve çalışanların bu işe önem ve değer verdiği gözleniyor.
 
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Başhekim Dr.Acar, daha önce 2006 de Etiyopya da ve 2010?da da Sudanda yardım faaliyet ve organizasyonlarına aktif olarak katıldım. Böylesi trajidilere yakinen tanık olmak insanda ayrı bir duyarlılık oluşturuyor. Kampanya Doktorlar ve sağlık çalışanları arasında da hayırlı ve tatlı bir rekabeti meydana getirdi. Başhekim Acar, katılımı teşvik ve hayırlı ve pozitif bir rekabet ortamı oluşturmak için, yapılan en yüksek yardımın iki katı fazlasını vereceğini söyledi. Bu vesileyle de özellikle Doktorlar arasında daha fazla bir yardım yapma girişim olduğu gözleniyor? dedi.     
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ