Yüksek İhtisasta MR cihazı faaliyetine başladı

Yüksek İhtisasta MR cihazı faaliyetine başladı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin bir ihtiyacı daha karşılandı. Teknolojinin ulaştığı en yeni özelliklere sahip olan MR (Emar) cihazı hizmete vermeye başladı.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin bir ihtiyacı daha karşılandı. Teknolojinin ulaştığı en yeni özelliklere sahip olan MR (Emar) cihazı hizmete vermeye başladı.

MİLLETVEİKLİ CAN: “HIZLI VE KALİTELİ HİZMET”

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde hastalara daha kaliteli, hızlı ve etkili teşhis konulabilmesi için yeni EMAR-MR cihazı kazandırıldı. Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın da katılımı ile hizmete alınan yeni cihaz teknolojinin ulaştığı en yeni özelliklere sahip. Cihazın kullanımı ile sağlık hizmetinin Kırıkkale’de ki niteliği hız kazanmış oldu.

ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Ramazan Can “Vatandaşlarımız yeni cihazımız ile yerinde hizmet alabilecekler, nakil ihtiyacı oluşmayacak. Hastanemize kurulan MR cihazı en yeni teknoloji ile daha hızlı ve yüksek görüntü kalitesinde çekim yapabilmekte. Sahip olduğu özellikler sayesinde son derece sesiz. Kırıkkale’mize sağlık alanında kazandırdığımız bu cihazımız şehrimize hayırlı olsun. Sağlık alanında ki yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

YOĞUN CABALARLA ŞEHRİMİZE KAZANDIRILDI

Bu hizmetin Kırıkkale’ye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da “Sayın vekilimiz Ramazan Can ve İl Başkanımız Mustafa Kaplan’ın yoğun cabaları ile bu cihaz şehrimize kazandırıldı. Yeni cihaz ile kaliteli görüntüleme sağlanmış olacak. Kurulan bu yeni cihaz sayesinde randevu süreleri de azalmış olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

AK Pati İl Başkanı Mustafa Kaplan’da cihazın alımında ve kurulumunda emeği geçenlere teşekkür ederek şehrimiz sağlık alanında son teknoloji ile donatılmaya devam ettiğini vurguladı. Milletvekili Ramazan Can, Belediye Bakanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş daha sonra hastanede tedavi gören hastalar ile görüşüp acil şifalar dileklerinde bulundular.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!