Yüksek İhtisasa “Can” eli değdi

Yüksek İhtisasa “Can” eli değdi

KIRIKKALE'YE 19 DOKTOR ATANIYOR...

Yüksek İhtisasa “Can” eli değdi

Bir süredir doktor açığı sebebiyle sıkıntılı günler yaşayan Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin bu sorununa “neşter” vurun AK Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can’ın girişimleri sonuç verdi. Edinilen bilgiye göre, 6 ve 12 Mart tarihlerinde yapılacak olan kura çekimlerine göre 19 doktor ilimizde göreve başlayacak.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, ilimizin ihtiyacı olan doktorların karşılanması için Vali Yunus Sezer ve Sağlık İl Müdürü Murat Ağırtaş'la yaptıkları girişimler neticesinde, 6 Mart tarihinde yapılacak 91’inci Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında 19 doktorun Kırıkkale’de göre başlayacağını kaydetti. Can, yeni atanacak doktorlar sayesinde özellikle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesindeki doktor sıkıntısının giderileceğini bildirdi.

Kırıkkale Milletvekili Can tarafından edinilen bilgiye göre Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Nükleer Tıp, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanları ve 2 Pratisyen hekim atamasının yapılacak. Ayrıca 12 Mart tarihinde yapılacak ilk defa ve yeniden atama kurasında Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Nükleer Tıp, Yoğun Bakım alanında uzman hekimler ve 5 Pratisyen hekimin isteğe bağlı atamalarının gerçekleşeceğini bildirdi. Can, atamaların Kırıkkale'ye hayırlı olsun temennisinde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız