Yönetim gitti, başkan kaldı

Yönetim gitti, başkan kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi?nde sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz ay yapılan Merkez ilçe Kongresi ile seçilen yönetim Genel Merkezin talimatı ile il başkanlığı tarafından görevden alındı.

İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDE
Delege ve ilçe seçimlerine hazırlanan CHP?de sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz ay yapılan seçimle seçilen merkez ilçe Başkanının dışındaki yönetimi Genel Merkezin talimatı ile il başkanlığı tarafından görevinden alındı. Partililer arasında şok etkisi yaratan durum ile ilgili İl Başkanı Zıya Kavlak görevden almayı doğrularken, değişikliğin Genel Merkezin talimatı doğrultusunda yapıldığını söyledi. Kavlak Merkez ilçe Başkanı Kemal Olcay?ın görevine devam edeceğini kaydetti.
 
PARTİ?DE KÜÇÜK ÇAPLI ARBEDE
Görevden alınma işleminden sonra partide partililer arasında tartışma yaşandığı kaydedildi. İl Yönetiminin merkez ilçe yönetim kurulu üyelerine görevden alındıklarına ilişkin yazıyı tebliğ etmesinden sonra bazı yöneticiler duruma tepki gösterdi. Bu arada partide küçük çaplı arbede yaşandı. Görevden alınan yönetim kurulu üyeleri karara itiraz ederken bazı partililerin de duruma tepki gösterdiği ve partiyi terk ettikleri öğrenildi. Delege ve ilçe kongrelerinin seçim arifesinde gelişen bu olaydan sonra görevden alınan yönetim kurulunun yerine nasıl bir atama yapılacağı ve nasıl bir yol izleneceği ise şimdilik bilinmiyor.
 
 
 
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız