Yönetim belirlendi sıra başkanda

Yönetim belirlendi sıra başkanda

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 21. Olağan Genel Kurul toplantısı hafta sonunda yapıldı. 3 listenin yarıştığı Genel Kurulda 150 oyun 69?unu alan Kürşat Gürtemel listesinden 3 üye yönetim kuruluna seçilirken, 66 oy alan Arap Ali Cengiz?in listesin

3 LİSTE KIYASIYA YARIŞTI
Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 21. Olağan Genel Kurulu hafta sonunda yapıldı. Genel Kurulda mevcut başkan Kürşat Gürtemel, Arap Ali Cengiz ve bağımsız olarak aday olan Şeref Akbal yarıştı. 150 üyenin oy kullandığı genel kurul nefesleri keserken, B grubunda bulunan mevcut Başkan Kürşat Gürtemel, Bayram Coşkun ve Ferman Aldemir 69 oyla yönetim kuruluna seçildi. A grubunda ise 66 oyla Ali Cengiz ve Erdal Vurgun Yönetim Kuruluna seçildi. Mazbatasını alacak olan yönetim kurulu adayları önümüzdeki günlerde başkanını seçecek. 
HERKESİN MUHASEBE İLE İŞİ OLUR
Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Kürşat Gürtemel, her insanın yaşamı boyunca mutlaka muhasebe ile işi olduğunu belirterek ?Hayat yolunda muhasebeye uğramayan insan yok gibidir. Muhasebe mesleği günümüzün bilgi üreten katma değer yaratan meslekleri arasına girmiş olup yaşamış olduğumuz ekonomik krizler, muhasebe ve denetimin önemini bir kat daha artırmıştır. İçinde bulunduğumuz küresel ekonomik krizden en fazla etkilenen ve her geçen gün yükü ağırlaşan bizler, görevimizin bilincinde olup bu görevi birlik ve beraberlik içinde kutuplara ayrılmadan herkesi kucaklayarak yapmaya çalışmaktayız? dedi.
İŞTE YÖNETİM LİSTESİ
Asil Yönetim Listesi, Kürşat Gürtemel, Bayram Coşkun, Ferman Aldemir, Arap Ali Cengiz, Erdal Vurgun oldu. Yedek Yönetim Kurulu Listesi ise; Engin Avcı, Ekrem Ayten, Mustafa Özdemir, Sibel Kutluer ve Kadir Çelebi?den oluştu.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü