Yönetim olarak önemli başarılara imza attık

Yönetim olarak önemli başarılara imza attık

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY, GENEL MERKEZ TARAFINDAN YAPILAN PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNDE KIRIKKALE TEŞKİLATININ İLLER ARASINDA 6´NCI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY, GENEL MERKEZ TARAFINDAN YAPILAN PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNDE KIRIKKALE TEŞKİLATININ İLLER ARASINDA 6´NCI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yönetim olarak önemli başarılara imza attık

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il yönetimi ve arkadaşlarından memnun olduğunu belirterek, her zaman adaletli bir şekilde hizmet ettiklerini belirtti. Yeni anayasa ve referandum çalışmalarının başladığını belirten Akçay, il yönetimi olarak her şeye hazırlıklı oluklarını söyledi.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, gazetemizi ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Akçay, il teşkilatının vatandaşlardan teşkilata gelen taleplere sunduğu çözümler ve Kırıkkale için yaptığı hizmetler nedeniyle Genel Merkezin yaptığı performans değerlendirmesinde Türkiye genelinde Kırıkkale teşkilatının altıncı olduğunu, altıncı olmalarının temelimde ekip çalışması olduğunu söyledi. Gündemde olan yeni anayasa ve referandum konularını teşkilat olarak yakından takip ettiklerini belirten Akçay, teşkilat olarak büyük başarılara imza attıklarını ve bu başarıların sonucu önemli neticeler elde ettiklerini bildirdi. Yaklaşık bir buçuk aydır Anayasa değişikliğine dair tartışmaların en önemli gündem maddesi olduğunu söyleyen Akçay, Başbakan Binali Yıldırım´ın açıklaması çerçevesinde, Anayasa değişikliğinin önemli bir çalışma olduğunu ifade etti.

HERKESE EYNI ÖLÇÜDE DESTEK OLUYORUZ

Anayasa değişikliği teklifinin sadece AK Parti´nin değil, milletin meselesi olduğuna işaret eden Akçay, ?Türkiye´de güçlü bir cumhurbaşkanlığı sisteminin olmasını isteyen bütün hemşerilerimizi bu çalışmalara paydaş kılmak istiyoruz? dedi Akçay ?Köy, mahalle temsilcimizden tutun da ana kademe teşkilatlarımıza kadar tüm görevli arkadaşlarıma buradan teşekkür etmek istiyorum, hizmetleri sevgi ve şefkat dili kullanarak yürütüyoruz. yönetimin destekleri ile AK Parti il teşkilatına gelen her taleple bire bir ilgileniyoruz? diye konuştu. Her Cuma şehit ailelerini ziyaret ettiklerini ve maddi manevi anlamda destek olduklarını söyledi. Her konuda adil ve adaletli olduklarını belirten Akçay, kamuoyunda asılsız haberlerin ve iddiaların dolaştığını belirterek, kendi menfaatlerini değil, halkın menfaatlerini düşündüğünü kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız