Yönetim daha da aktif çalışacak

Yönetim daha da aktif çalışacak

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Yönetim daha da aktif çalışacak

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri haftalık program çerçevesinde bir araya geldi. İl Başkan Akçay´ın başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri gündemi değerlendirdi. Toplantıda Akçay, çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerinden bilgiler aldı.

İLÇELERDE VE MAHALLELERDE AKTİF FAALİYET

AK Parti il teşkilatı haftalık toplantılar kapsamında önceki gün bir araya geldi. İl Başkanlığı binasında, İl Başkanı Mürsel Akçay öncülüğünde bir araya gelinen toplantıya il yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. Gündemin değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Akçay yürütülen çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyelerinden bilgiler aldı. Gerçekleştirilen çalışmalar, yürütülen faaliyetler ve yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta içerisinde ilçe başkanları, koordinatörleri, mahalle başkanları ve ilçe kadın kolları başkanları ile birer toplantı gerçekleştiren İl Başkanı Akçay bu toplantılarda yapılan görüşmeler ile ilçelerde yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak il yönetim kurulu üyelerine bilgilendirme yaptı.

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Kaybedecek bir an bile olmadığının her fırsatta altını çizen İl Başkanı Mürsel Akçay, genel merkezin yürütülen bütün çalışmaları oldukça yakından takip etiğini, Kırıkkale koordinatör milletvekili ile sürekli iletişim içerisinde olduklarını belirtti. İlçelerde ve mahallelerde yapılacak olan bütün çalışmalara il yönetimi olarak bütün desteğin verileceğini, toplantılarda yönetiminde zaman zaman yer alacağını diler getiren Akçay ?Genel merkezimiz yürütülen bütün çalışmaları çok yakından takip etektedir. İlçelerde ve mahallelerde gerek üye ziyaretleri gerekse yönetim toplantıları eksiksiz olarak yapılacak çalışmalarımız aktif olarak devam edecektir´ dedi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELECEĞİZ

Bütün teşkilatın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada daha da aktif olarak çalışacağını belirten Akçay ?Başbakanımızın talimatı üzerine bütün muhtarlarla sürekli iletişim içerisinde olacak, sürekli faaliyetlerin içerisinde yer alacağız. Bu kapsamda merkez muhtarlarımız ile hafta sonu bir araya gelecek ve onarla her zaman iletişim içerisinde olduğumuzu, her daim bize ulaşabileceklerini ifade edeceğiz. Yürütülen çalışmalar kapsamında üye ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek, üyelerimizle bağlarımızı hiçbir zaman koparmayacağız. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarla partimizi hep güçlü yarınlara taşıdık bundan sonrada yapılacak aktif çalışmalarla taşımaya devam edeceğiz´ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız