Yolu yapılmayan köy kalmayacak

Yolu yapılmayan köy kalmayacak

KÖY VE MAHALLE YOLLARI YAPILACAK

Yolu yapılmayan köy kalmayacak

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay muhtarlarla yaptığı toplantıda, Mahallelerin bazı kısımlarında ve köy yolarında sıkıntılar var biliyoruz. Köy yolları ile ilgili Başbakanımız Ahmet Davutoğlu talimat verdi ve ödenek çıkardı. Kırıkkale'de yolu yapılmayan köy kalmayacak” dedi.

SORUNLARI SORUNLARIMIZDIR

Ak Parti İl Teşkilatı mahalle ve köy muhtarlarıyla Altundal Düğün Salonu'nda kahvaltılı toplantı ile bir araya geldiler. Organizasyonu yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, muhtarların mahalle ve köylerdeki önemine değinerek, Muhtarlarımız mahalle ve köylerde halkla birebir olup dertlerini ve sıkıntılarını yakından takip edip bunları siyasilere ileten önemli unsurlardır. Teşkilat olarak bu zamana kadar tüm muhtarlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Mahallenin ve köylerin sorunu muhtarların sorunu, muhtarların sorunu da bizim sorunumuzdur. Muhtarlarımız bu zamana kadar bize hep destek verdiler. Verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi

KÖY VE MAHALLE YOLLARI YAPILACAK

Akçay, Mahallelerin bazı kısımlarında ve köy yolarında sıkıntılar var biliyoruz. Köy yolları ile ilgili Başbakanımız Ahmet Davutoğlu talimat verdi ve ödenek çıkardı. Kırıkkale'de yolu yapılmayan köy kalmayacak. Şu anda Valilik ve İl Özel İdareyle tespitlere başlandı yakında köy yollarının tamamı yapılacak. Mahallelerde de Belediye Başkanlarımız Mehmet Saygılı tüm bozuk yolları programa aldı. Bu yıl içerisinde tüm mahalle yolları da yapılacak. Ak Parti ile hizmetler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizlerin de hizmetleri devam edecek. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız” dedi.

ELİNİZ AYAĞINIZ OLACAĞIM

Akçay'dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, Bende sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Emin olun ben sizin içinizde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Keskinliyim ama Delice'yi Balışeyh'i, Sulakyurt'u ve Çerikli'yi Kırıkkale'nin tüm köylerini iyi tanıyorum ve buralarda ticaret yaptığım birçok arkadaşım var. Biz bu davanın içerisinde yoğrulmuş, hak ve hakikate inanmış bir kardeşiniz olarak çıktığımız yolda Allah bizi mahcup etmesin. Bizim hayatta varoluş nedenlerimiz farklıdır bunu bazıları anlayamaz. 13 yıldır Ak Partinin Türkiye'nin çehresini değiştirdiği noktada şayet biz nefsimize yenilseydik bırakın insanları Allah bizi bağışlamazdı. Dolayısıyla biz bu davaya inanıyoruz, inşallah bu kutlu yolda sizlerin yanında bir nefer olarak sizlerle birlikte hizmet için el ele gönül gönüle çalışacağım. Yüce Allah bu görevi bize nasip ettiyse bunun önünde kimse duramaz” diye konuştu.

AK PARTİ'YLE KÖYLERE HİZMET GELDİ

Öztürk'ten sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise Eskiden ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde sıkıntıların, sorunların arkası kesilmezdi. Alt yapısı olmayan ilçelerimiz ve beldelerimiz vardı. Ama şimdi bu sorunlarla konuşulan bırakın beldeyi neredeye köy kalmadı. Bizim görevimiz köylerimize, köylülerimize, mahallelerimize sahip çıkmak. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizler belediye başkanlarını kaymakamlıkların sürekli kapısını çalın ve eksiklerinizi iletin. Belediye başkanları her fırsatta meclise gelip dertlerini ve isteklerini bize anlatıyor biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu dönemde yine sizlerin desteğiyle 3 milletvekili çıkarıp 3 vekil olarak sizlerin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

SORUMLULUKLARI FAZLA

Ak Parti'nin iktidara geldiği andan itibaren önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirten Köksal ise, Her seçim öncesinde Ak Parti'yi nasıl yıkabiliriz diye çalışmalar yapanlar oldu. Ama Ak Parti öyle güçlü bir parti ki her seçimde gücüne güç katarak ve oyunu artırarak seçimlerde alının akıyla çıktı. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bu seçimde Kırıkkale'den 3 ülke genelinden de 400 milletvekili çıkarıp anayasayı değiştirmemiz için çok önemli bir seçim. Biz milletvekilleri olarak ilçelerimizi, beldelerimiz ve köylerimizi geziyoruz sizlerin dertlerini yakından takip ediyoruz. Bizim ulaşamadığımız yerlerde de muhtarlar devreye giriyor. Vatandaşlar bizlere ulaşamayınca sorunlarını muhtarlara anlatıyor. Onlarda gerekli yerlere iletiyorlar. Bu nedenle muhtarların görevleri ve sorumlulukları fazla” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız