Yolun açık olsun

Yolun açık olsun

Fahri Kırıkkaleliyim” diye Kırıkkale'ye olan yakınlığını ifade eden Ankaralı işadamı ASİAD Başkanı Barış Aydın 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Ankara 1. Bölgeden Milletvekili aday adaylığını ilan etti. Aydın, aday adaylığını açıklaması sırasında Kırıkkal

ASİAD BAŞKANI HEMŞERİMİZ BARIŞ AYDIN ANKARA’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.

Yolun açık olsun

“Fahri Kırıkkaleliyim” diye Kırıkkale’ye olan yakınlığını ifade eden Ankaralı işadamı ASİAD Başkanı Barış Aydın 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Ankara 1. Bölgeden Milletvekili aday adaylığını ilan etti. Aydın, aday adaylığını açıklaması sırasında Kırıkkale ile ilgilide önemli mesajlar verdi.

KIRIKKALE’NİN FAHRİ HEMŞERİSİ

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan Barış Aydın dünde düzenlediği basın toplantısıyla Ankara sevdasını meclise taşımak için Milletvekilliğine talip olduğunu kamuoyuyla paylaştı. Ulusal Televizyon ve gazetelerin yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısına yaklaşık 100 gazeteci katıldı. Bu sırada bir gazetecinin Milletvekili olduğu takdirde spor ile ilgili yapacağı bir çalışma olup olmadığı şeklindeki sorusuna Barış Aydın Ankaragücü ve Kırıkkalespor’a verdiği desteklerden örnek göstererek cevap verdi.

KIRIKKALE ANKARA’NIN İLÇESİYDİ

Barış Aydın “Bildiğiniz gibi Kırıkkale daha önceden Ankara’ya bağlı bir ilçemizdi. Şimdi ilimiz. Bende kendimi Fahri Kırıkkaleli olarak görüyorum. Ankaragücüne yaptığım destek gibi Kırıkkalespor’a da destekler veriyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayım. Milletvekili olduğum takdirde bu destek daha da artacaktır” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız