Yollarda korona denetimi

Yollarda korona denetimi

Tüm uyarılara rağmen kurallara uymamakta ısrar edenleri güvenlik güçleri affetmiyor.

Kırıkkale Ankara, Kırıkkale Samsun ve Kayseri istikametinde jandarma ve polis sıkı önlem alıyor.  Önceki gün durdurulan bir otobüste iki kişinin korona virüs temaslı olduğu anlaşılınca şahıslara ve otobüs sürücüsüne para cezası uygulandı.

 

KAYSERİYE GİDİYORLARMIŞ

Önceki gün polis Kayseri karayolunda bir otobüsü durdurdu. Otobüste yapılan incelemede yolculardan ikisinin korona virüs temaslısı oldukları anlaşıldı. Jandarma, durumu İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerine bildirdi. Trafik kontrol noktasına gelen filyasyon ekipleri, karantina ihlali yapan iki arkadaşa ve HES kodu sorgulamadan yolcu kabul eden firmaya 4 bin 50'şerden toplamda 12 bin 150 lira idari para cezası uygulandı. Temaslı oldukları belirlenen şahıslar sağlık ekiplerinin kontrolünde karantina uygulanmak üzere evlerine götürüldüler.

 

SAĞLIKÇILAR UYARIYOR

Bu arada vatandaşların özellikle şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin bu konuda son derece dikkatli olmalarını isterken vatandaşların da bu duruma hassasiyet göstermeleri aksi halde kendi canının tehlikeye atarken çevresindeki insanlarında sağlığını hiçe saymak anlamına gelen bu davranıştan uzak durmaları yönünde uyarıldı.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!