Yollarda denetimler artırıldı

Yollarda denetimler artırıldı

Araç trafiğinin en yoğun olduğu noktalardan biri de 43 ilin geçiş güzergahındaki bağlantı yolu, diğer bir adıyla "kilit kavşak" Kırıkkale.

jandarma ekipleri tarafından güzergahtan geçen araçlar tek tek durdurularak seyahat eden vatandaşların GBT kontrolü, sürücü ve araçların ise evrakları ile takograf kontrolleri yapılıyor. 

VATANDAŞLAR HER BAYRAM YOLLARA AKIN EDİYOR

Kentteki tüm güzergahlarda, bağlantı yollarında bayram tatili dolayısıyla tedbirler artırıldı. Vatandaşlar, bayram tatilini, memleketlerinde, ailelerinin yanında ya da tatil beldelerinde geçirmek için her bayram yollara akın ediyor. Karayolunu tercih ederek seyahat eden vatandaşlar yollarda araç yoğunluğu oluşturuyor. Trafiğin akışını rahatlatmak amacıyla bayram süresince polis ve jandarma ekip sayıları artırıldı.

HER 10 KİLOMETREDE BİR KOLLUK EKİBİ GÖREVLENDİRİLDİ

Güzergahta her 10 kilometrede bir kolluk ekibi görevlendirildi. Öte yandan olası olumsuzluklara anında müdahale için motorize ekipler de güzergahlarda ring halinde görev alacak. Bir diğer önemli konu ise, güzergah boyunca şehirler arası trafiği aksatacak, küçük çaplı kavşaklar da araç trafiğine kapatılarak daha rahat bir geçiş sağlanması amaçlanıyor.

TEDBİRLER BAYRAM SÜRESİNCE DEVAM EDECEK.
Bayramlar sevinç günleri. Bu sevincin acıya dönüşmemesi için sürücülerin seyahatleri boyunca hız limitlerine, trafik kurallarına uymaları ve sık sık mola vermeleri ise rahat bir yolculuk için büyük önem taşıyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız