Yollar tatilcilerin istilasında

Yollar tatilcilerin istilasında

3 günlük bayram tatili sona erdi. Bayramı yakınlarının yanında geçiren tatilciler dönüş yolunda trafik izdihamına neden oluyorlar. 47 vilayetin kapısı durumundaki Kırıkkale-Ankara karayolunda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

EKİPLER 24 SAAT GÖREV YAPTI

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal normal günlerde 20-25 bin aracın geçiş yaptığı Kırıkkale?den bugün bu sayının iki katına çıktığını belirterek sürücülerin daha dikkatli olmalarını istedi. Kartal trafik yoğunluğu dolayısıyla yol güzergâhında önlemlerin arttırıldığını söyledi. Kırıkkale il sınırları içinde kalan bölgede trafik ekiplerinin 24 saat esasına göre çalıştığını kaydeden Kartal, sürücülerin bu bölgede daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı

YOLLAR TIKLIM TIKLIM

Bu arada dünde trafik yoğunlu devam etti. Bayram dönüşünü bir gün erteleyenlerin bir anda yollara çıkmasıyla trafik yoğunluğu oluştu. Kırıkkale-Ankara arasındaki Elmadağ yolundaki çalışmalar da yoğunluğun artmasına neden oldu. Dün akşam saatlerine kadar yine aynı yoğunluk devam etti. Şehirlerarası yollarda her 30 kilometrede var olan trafik ekipleri olası kazaların önüne geçmek için 24 saat boyunca görev yaptı. Sürücülere uyarılarda bulunan ekipler, kazaların yaşanmaması için sürücüleri uyarıcı broşürler dağıttı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü