Yol arkadaşını ağırladık

Yol arkadaşını ağırladık

Yol Arkadaşı" Goodyear, Tüm Türkiye`yi Dolaştı, Dünya`nın Yükünü Çeken Kaptanlarla Buluştu! 9000 kamyon şoförüyle buluşan Goodyear, kamyon şöförlerinin 1250`sine sağlık kontrolü yaptı.Yol Arkadaşı Kırıkkale'ye de uğradı. Burada kamyoncu esnafı ile bir a

TANITIM HİZMETİ

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, "YolArkadaşı" kamyon şoförü müşterileri için 18 Nisan`da "Dünya`nın Yükünü Birlikte Çekiyoruz" sloganıyla başlattığı roadshowla 9000 kamyon şoförüne ulaştı, 1250`sine sağlık kontrolü yaptı. Nisan ayından itibaren Türkiye`nin 34 ilini dolaşan roadshow ile toplam 10 Bin Km yol katedildi.

18 NİSANDA YOLA ÇIKTILAR
18 Nisan`da Tekirdağ Motorlu Taşıtlar Kooperatifi`nde Goodyear yöneticilerinin katılımıyla başlayan etkinlikle Goodyear yetkilileri, kamyon lastiklerindeki yenilikler, yeni ürünler ve kampanyalar ile ilgili olarak da katılımcıları bilgilendirdiler. Kooperatifleri ziyaret eden Goodyear yetkilileri Tekirdağve Edirne`den başlayan etkinlikte Kırıkkale  Kırklareli, İzmit, Bursa, Eskişehir, Bursa ,Çanakkale, Manisa, Uşak, Manisa, İzmir, Muğla, İzmir, Isparta, Antalya, Konya ,Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, Şırnak, Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ ,Malatya, Sivas, Trabzon, Ordu, Amasya, Kastamonu, Bartın, Düzce ,Bolu, Sakarya, Yalova gibi Türkiye`nin dört bir yanındaki illerde kamyoncudostları ile bir araya geldi..



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ