Yol yapımı 16 ocağı söndürdü

Yol yapımı 16 ocağı söndürdü

YETERSİZ UYARICI İŞARETLER VE UZAYAN YOL BAKIM ÇALIŞMALARI CAN KAYIPLARINA YOL AÇMAYA BAŞLADI!

YETERSİZ UYARICI İŞARETLER VE UZAYAN YOL BAKIM ÇALIŞMALARI CAN KAYIPLARINA YOL AÇMAYA BAŞLADI!

Yol yapımı 16 ocağı söndürdü

7 ay önce başlayan Kırıkkale-Keskin arası yol bakım çalışmaları, uyarıcı levhaların eksikliği sebebiyle can kayıplarına yol açıyor. Çalışmaların başladığı günden bu yana 16 kişi bu yolda meydan gelen kazalar sebebiyle yaşamını yitirdi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADIĞINDAN BERİ 16 KİŞİ ÖLDÜ

Keskin´de 7 aydır devam eden ve birçok kazaya neden olan yol yapım ve onarım çalışmasının hala giderilememesi can sıkmaya başladı. 7 ay içinde onlarca kazanın yaşandığı ve 16 vatandaşın yaşamını yitirdiği yol çalışmasının artık bitirilmesi ve yetkililerin bu konuda acil önlem alması bekleniyor. İşine gidiş geliş sebebiyle Kırıkkale-Keskin arası her gün yolculuk yapmak zorunda kaldığını ifade eden bir doktor, kaş yapayım derken göz çıkarıldığını belirterek, ?Çalışmalar başladığından beri 16 vatandaş bu yolda meydana gelen kazalarda hayatını kaybetti. Yaralanan onlarca kişiden bahsetmiyorum bile. Üç güne bir ölen vatandaşların muayenesini yapıp raporunu yazıyoruz? diye konuştu.

KİM BİLİR BAYRAMDA NELER YAŞANIR?

En son, hafta sonu iki TIR´ın kafa kafaya çarpıştığını ve iki şoförün de kazada hayatını kaybettiğini belirten doktor, her sabah biz de kaza atlatıyoruz. Uyarıcı levhaları kuralına uygun ve biraz daha çok yerleştirmek bu kadar mı zor? Yol çalışmalarında görev yapan işçileri kim denetliyor? Ya da denetleniyorlar mı? İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı! Elbette yapılan çalışma çok kıymetli, ancak bu güzelim çalışmanın bedeli insan hayatı olmamalı! İki ay sonra yoğun bir bayram trafiği yaşanacak! Maazallah, o zaman neler olur?? şeklinde kaygılarını dile getirdi.

Haber: Ferman Aybars Gök



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama