Yoksul vatandaşları kandırıyorlar

Yoksul vatandaşları kandırıyorlar

SANDIĞA GİDERKEN HATIRLAYIN

Yoksul vatandaşları kandırıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk, yapılan anketlerin tamama MHP'nin yükselişinin yansıdığını söyledi.

‘ÇEREZ PARASI' HATIRLATMASI

MHP Adayı Öztürk, Kırıkkalelilerin AKP iktidarından ve onun oluşturduğu düzenden şikayetçi olduğunu ifade ederek, Seçim çalışmalarımızda görüyoruz ki MHP'ye olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Vatandaş o kadar dertli ki! AKP'nin ekonomi politikası zenginlerden yana. Zengine ve yandaş iş adamına göre işleyen bir politika izliyorlar. Yandaşları ve kendileri kurdukları saltanatla servetine servet katıyor. Biz, asgari ücret bin 400 lira olacak derken, ‘Kaynak nerede?' diye soranlar, süper lüks araçlarının maliyetine ‘Çerez parası' yakıştırması yapıyor” dedi.

BU SAVURGANLIK NEDEN?

Öztürk halkın bu yaşanılanları yakından takip ettiğini dile getirerek, Vatandaş evine götürecek bir ekmeğin hesabını yaparken, milletin dini duygularını sömürüp iktidara gelenler aylık milyonlarca lira gideri olan saraylarda yaşıyor. Emekliye 30 kuruş zam yapılan bir ülkede,  milyonlarca işsizin, milyonlarca yoksulun yaşadığı bir ülkede bu savurganlık neden?” diye konuştu.

YOKSUL VATANDAŞLARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Öztürk şöyle devam etti: Yoksul vatandaşlara baskı yapılıyor. ‘MHP iktidara gelirse yardımınız kesilecek' yalanları söyleniyor. Tam tersi bir yandaşların, zenginlerin saltanatı için değil, halkın ve yoksulun zenginleşmesi için iktidara talibiz. Tüm vatandaşlarımız şunu çok iyi bilsin. MHP iktidara geldiği an yardımlar yandaşlara değil, halka yapılacak. Ayırt etmeden, ötelemeden ve dışlamadan tüm yoksul vatandaşlara daha iyi ve kaliteli yardımlar yapılacak.”

SANDIĞA GİDERKEN HATIRLAYIN

Tüm oyunlara ve yalan siyasete rağmen MHP Kırıkkale'de büyük bir hızla yükseliyor. Yapılan anketlerin tamamına partimizin yükselişi yansıyor. Vatandaştan isteğimiz şudur ki! Sandığa giderken, şu 13 yılda yaşananları, yoksullukları ve yolsuzlukları hatırlasın. Halkı sefalette iken kendisi saraylarda yaşayanlara sandıkta cevap versin. Korkmasınlar, bu baskı ve dayatma düzenine son vereceğiz.”

HABER: FATİH GENÇER



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız