Yoksulların umudu oldular

Yoksulların umudu oldular

Kırıkkale`de faaliyet gösteren ve ihtiyaç sahiplerinin adeta umudu olan Beşinci Mevsim Yardım Derneği Aylık faaliyet kapsamında, çalışma gücünü kaybetmiş 75 aileye et ve nakit yardımında bulundu.

 75 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLE YARDIM ALDI

Kırıkkale halkına hizmet amacıyla gönüllü insanların bir araya gelerek kurmuş oldukları, gönüllü üyelerinin aylık bağışları ile ayakta duran ve sadece Kırıkkale’ye değil artık ilçelerinde de alanında söz sahibi olan Beşinci mevsimin her ay yapmış olduğu yardımlara bir yenisi eklendi. Aylık olarak yapılan yardım faaliyeti kapsamında, çalışma gücünü kaybetmiş yardıma muhtaç ailelere, dernek binasında gerçekleştirilen yardım dağıtımında 75 ailenin yüzleri güldü. Faaliyetine beşinci mevsim yardım derneği başkanı Aşir Özbek, dernek yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü hayırseverlerin katıldığı gözlendi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Derneğin faaliyetleri hakkında bir açıklama yapan Beşinci Mevsim Yardım Derneği Başkanı Aşır Özbek “2004 yılından beri hayırseverlerin derneğimize bağışlamış olduğu yardımları, daha önceden tespit etmiş olduğumuz özellikle de çalışma gücünü kaybetmiş,ihtiyaç sahibi ailelere periyodik olarak dağıtıyoruz. Yapmış olduğumuz bu faaliyetlerin devamı için hayırsever insanların desteklerinin devamını bekliyor yardımcı olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADILAR

Yardım dağıtımı esnasında sevinci gözlerinden okunan Sevdegül Hanım; eşinin şeker hastası olduğunu, çalışamadığını, yapılacak olan yardımları dört gözle beklediklerini, yardım dağıtımı ile ilgili kendilerine haber verildiğinde evlerinde bir sevinç havası oluştuğunu belirterek “Yüzümüzü güldürenler den Allah razı olsun`` diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Yardım faaliyetlerine katılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtımlarına nezaret eden ve evlerine nakliyesinde yardım eden gönüllü üyelerin mutlulukları görülmeye değer manzaralar oluşturdu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü