Yoksul yoksulu soydu

Yoksul yoksulu soydu

Yeni Mahalle semtinde gecekondu bir eve giren kişi veya kişiler evde buldukları bir torba un, bir bidon turşu, bir kova kömür ile birlikte ev sahiplerinin yedek olarak beklettiği tüpü alarak kayıplara karıştılar.

Girdikleri evde değerli eşya bulamayınca un, turşu tüp ve bir kova kömür çaldılar
EVDE BAŞKA BİR ŞEY BULAMADILAR
Kırıkkale?nin Yeni Mahalle semtinde ?Böylesi de hiç görülmedi? dedirtecek bir hırsızlık olayı yaşandı. Yenimahalle semtinde bir gecekonduya ev sakinlerinin evde olmadığı bir sırada giren kişi veya kişiler evde buldukları bir torba un, bir bidon turşu, bir kova kömür ile ev sahiplerinin yedek olarak kullandığı tüpü alarak kayıplara karıştılar. Ev sahiplerinin eve gelmeleri ile ortaya çıkan trajikomik olay çevre sakinlerini şaşkına çevirirken hırsız veya hırsızların evde başka değerli bir eşya bulamadıkları için evde ne buldularsa onu çaldıkları sanılıyor. Hırsız veya hırsızların ev sahipleri gibi yoksul kişiler olduğu tahmin ediliyor.

İBRETLİK BİR HIRSIZLIK OLAYI
İçinde bulunduğumuz ekonomik durumu en iyi şekilde anlatan hırsızlık olayı insanların sıkıntısını fazlasıyla anlatıyor. Daha önceleri yükte hafif kıymetli eşya çalmak için suça yönelen insanların zaruri ihtiyaçlarını bile hırsızlıkla edinme yolunu seçmeleri bugünkü ekonomik durumu fazlasıyla özetliyor. Yeni Mahalledeki gecekondu eve giren kişi veya kişilerin evde değerli eşya bulamaları ev sahiplerinin durumunu ortaya koyarken hırsız veya hırsızlarında ev sahibi gibi dar gelirli hatta yoksul kişiler olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Ancak eski Türk filmlerinde görmeye alışık olduğumuz bu olay insanların ekonomik durumunu özetliyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama