Yok Yok AVM, yeni şubesini açtı

Yok Yok AVM, yeni şubesini açtı

HALKIN BÜTÇESİNE UYGUN

Yok Yok AVM, yeni şubesini açtı

?Alışveriş hiç bu kadar kolay olmadı? sloganıyla yol alan Yok Yok Alışveriş Merkezi Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi 54 no´lu yerinde hizmete açıldı.

ÇEŞİTLİ ÜRÜNLER

Açılış töreninde palyaçolar çocukları eğlendirerek hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Açılışın hemen ardından mağazada ucuzluğu gören vatandaşlar mağaza içine akın etti. Vatandaşların ilgisi görünmeye değerdi.  İndirimden yararlanmak isteyenler sepetlerini çeşitli ürünlerle doldurdu. Mağazada plastik, zücaciye, hırdavat, kırtasiye, tekstil, oyuncak ve binlerce çeşidin olduğu gözlendi.

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

Yok Yok Alışveriş merkezinin üçüncüsünü Kırıkkale´ye açtıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden işletme sahipleri, ?Ucuz ve kaliteli ürün prensibi ile çalıştıklarını ve güler yüzlü elemanlarımızla halka hizmet ediyoruz .? dedi.

HALKIN BÜTÇESİNE UYGUN

Mağazalar zincirinin devamı geleceğini söyleyen işletme sahipleri, hizmetlerinin devam edeceğini belirterek,  ?Yeni şubemizle Kırıkkale halkını hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Her zaman kaliteli ve indirimli ürünlerle halkımızın yanında olacağız.? diye konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı