Yoğun mesaiye teşekkür belgesi

Yoğun mesaiye teşekkür belgesi

Çelebi?de son günlerde yoğun kar yağışı nedeni ile İlçe ve İlçeye bağlı bütün köy yoları kapandı. Kapanan yolları açmak için büyük gayret gösteren personele, Kaymakam Yunus Koç, teşekkür belgesi verdi.

 
17 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI
İlçe Kaymakamı Yunus Koç, Çelebi İlçe Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin, yoğun kar yağışı nedeni ile İlçe ve köy yollarının açılması için çalışmalarını hem yerinde görerek takip etti, hem de personele moral verdi. Kırıkkale İli Özel idaresine bağlı, Çelebi İlçe Özel İdaresi bakımevi karla mücadele ekipleri, aynı zamanda, Karakeçili İlçesine bağlı Akkoşan köyü, Kaman İlçesine bağlı Tatik köyü, Ankara İline Bağlı Kesikköprü ve Keskin İlçesine bağlı 17 köy yolunun ulaşıma açılmasında yardımcı oldu.
 
KAYMAKAM?DAN PERSONELE YEMEK JESTİ
İlçe Kaymakamı Koç; gece geç saatlere kadar durmadan çalışan personele başarılı çalışmalarından dolayı, makamında bakımevi Şefi Hacı İşler, Grayder Operatörü Dilaver Pekdoğan, Kepçe Operatörü Ali Varol, Şöför Zeki Karamanlı, Aşçı Sinan Göker ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünde görevli Hizmetli Cemal Evci? ye teşekkür belgesi verdi. Ayrıca İlçe Özel İdare Müdürü İlhan Erdurucan ? da başarılı olan personele yemek verdi.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ