YÖGEP toplantısı yapıldı

YÖGEP toplantısı yapıldı

İMAM HATİP OKUL MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürlüğünce Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarına yönelik Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) ile ilgili toplantı düzenlendi.

OKUL MÜDÜRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Kırıkkale Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, kent gelindeki Anadolu imam hatip liseleri ile imam hatip ortaokullarının yöneticilerinin yanı sıra din öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Dursun Karakuş da katıldı. Toplantıda konuşan Şube Müdürü Karakuş, "Bugün burada kentte bulunan imam hatip okul müdürlerimizle bir araya geldik ve okullarımızla ilgili birçok konu hakkında istişarelerde bulunduk”

 

İMAM HATİPLİLER BİRBİRİYLE YARIŞIYOR

“YÖGEP kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi'nin (KTS) nisan, mayıs ayı faaliyetleri, Anadolu imam hatip liseleriyle ilgili "İmam Hatipliler Yarışıyor" mesleki bilgi yarışması, proje okullarına öğretmen atama ve yönetici görevlendirme işlemleri, okul tanıtım çalışmalarında başarılı örnekler sergisi başvuru süreci ile ilgili daha birçok hususlarda görüşmelerimiz oldu." dedi.

KOP ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER

Toplantı sonrasında Millî Eğitim Müdürlüğü MEBBİS sorumlusu Bilal Demirci tarafından teknoloji, İnternet ve sosyal medya e-bağımlılık konularıyla ilgili sorunlar ve çözüm önerileri konularında sunum yapıldı. Toplantı, katılımcıların görüşülen konularla ilgili soruların cevaplandırılmasının ardından son buldu.  Öte yandan katılımcılar Halk Eğitimi Merkezine ait kurs ve atölyeler ile yerleşkede hizmet veren KOP Öğrenme Merkezini de ziyaret ettiler.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı