Yine en yüksek oyu alacağız

Yine en yüksek oyu alacağız

Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Kırıkkale'de partilerinin yine en yüksek oyu alarak seçimi kazanacaklarını söyledi. Partilerinin her dönem yıpratılmak istendiğini belirten Köksal, her dönem oyunu artırara

BELEDİYELERE DESTEK VERECEĞİZ

Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, partisinin İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti olarak her dönem oylarını artırdıklarını belirten Köksal, bu dönemde aynısının olacağını ve Kırıkkale’de rekor oy ile belediyeyi alacak güçte olduklarını söyledi.  Bir gazetecinin, Kırıkkale Belediyesi’nin 700 Milyon TL borcu var, buna rağmen belediyelere destek verecek misiniz sorusu üzerine açıklama yapan Köksal, çalışmalarının iktidara çıkmanın anahtarı olduğunu bildirdi. Hükümetleri tarafından belediyelere önemli destek verildiğini belirten Köksal, ‘AK Parti belediyeleri halka hizmetin en iyisini veriyor’ dedi.

    

BELEDİYE ÇALIŞMALARI İKTİDARIN ANAHTARIDIR

Köksal belediyelerde yapılan çalışmaların iktidara çıkmanın anahtarı olduğunu dile getirerek, AK Parti`nin belediyeciliğe başka bir renk getirdiğini ifade etti.  Köksal, AK Parti Belediyeleri`nin hizmetin en iyisini verdiğini söyleyerek, AK Parti`ni oyunu arttırarak geldiyse bunda Meclis üyelerinin ve Belediye Başkanları`nın payının büyük olduğundan bahsetti. Köksal, hükümetlerinin belediyelere önemli destek verdiğini belirterek, “Hükümetimiz belediyelerimize önemli destek veriyor. Belediyelerimizde bu desteği karşılıksız bırakmamak için çalışıyor. Yaklaşan belediye seçimlerinde yine partimiz en iyi oy oranını alacaktır” dedi.

 

HÜKÜMETE BASKI UYGULANIYOR

Köksal, Türkiye`de özellikle, gezi olaylarından başlayıp bugüne kadar hükümetin üzerine pek çok kanaldan, içeriden veya dışarıdan yoğun bir şekilde baskı uygulanmaya kalkındığını ancak vatandaşların bu oyuna gelmediğini söyledi. Köksal, 30 Martta yapılacak olan Mahalli ve İdareler Seçim sürecinin hızlandığını belirterek, seçimlerin önemli olduğunu çünkü insanların sadece belediye başkanı, il genel meclisini seçmediklerini 5 yıl boyunca kendilerini yönetecek, görevlerini en iyi şekilde, yaşanılır hale getirecek insanları seçeceklerini kaydetti. Belediye başkanlarının insanlarla ve yöreyle iç içe olduğunu ve yaptıkları eserlerle hatırlandıklarını ifade eden Köksal, şöyle konuştu:

 

İMKANLARI KULLANACAĞIZ

“Belediye başkanlarının sorumluluğu ve vebali daha büyük. Elindeki imkanları vatandaşlarının lehine nasıl iyi kullanabilecek onları halkına gösterecek.  Belediyeler iyi projeler yaparsa kendi normal paylarının dışında proje desteği alırlar, buda belediyeler için önemli bir mali destektir. Yerel seçimler önemli. Çok şükür biz iktidarda bu kadar üzerimize gelinmesine rağmen, Türkiye`de özellikle, gezi olaylarından başlayıp bugüne kadar hükümetimizin üzerine pek çok kanaldan, içeriden veya dışarıdan yoğun bir şekilde baskı uygulanmaya kalkındı, bu kadar baskı uygulanmasına rağmen, gerek Kırıkkale, gerekse Türkiye`de yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum”

 

KİMSE OYUNA GELMEDİ

“Hiçbir vatandaşımız bu oyuna gelmedi. Bu oyunu gördü. Baktığınız zaman anketlerde Ak Parti yine birinci parti ve açık ara birinci partiyiz. Halen yüzde 54`ün üzerinde oyumuz var. Bu da gösteriyor ki Ak Parti dimdik ayakta. Ak Parti`nin belediyeler konusunda bizim Genel Başkanımız, Başbakanımız belediyeciliğin piri. Başbakanımızın, belediye başkalığı dönemine bakıldığında İstanbul`u nasıl alıp, neler yaptığını ve nasıl bıraktığını herkes biliyor” dedi. Köksal, HSYK tasarısının meclisten geçeceğini ve bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını bildirdi.  Köksal, toplantının ardından partiye gelen vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız