Yine servis kazası: 3´ü ağır 20 yaralı

Yine servis kazası: 3´ü ağır 20 yaralı

TÜM UYARILARA RAĞMEN SERVİS MİNİBÜSLERİNİN KARIŞTIĞI KAZALARIN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

TÜM UYARILARA RAĞMEN SERVİS MİNİBÜSLERİNİN KARIŞTIĞI KAZALARIN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

Yine servis kazası: 3´ü ağır 20 yaralı

Tüm uyarı ve ikazlara rağmen servis minibüslerinin karıştığı kazaların ardı arkası kesilmiyor. Yahşihan´da 3 kişinin yaralandığı kazanın üzerinden bir ay geçmeden önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen kazara 3´ü ağır 20 kişi yaralandı.

3´Ü AĞIR 20 KİŞİ YARALANDI

Kaza önceki gün akşam saatlerinde Yahşihan İlçesi Ahmet Yesevi Caddesi 3 Evler Mevkii´nde meydana geldi. Yahşihan´dan Kırıkkale´ye gelen Tarık Elitok yönetimindeki 71 S 0319 plakalı servis minibüsü ile karşı yönden gelen Armağan Ünkazan´ın kullandığı 64 FN 383 otomobil çarpıştı. Kazada, servis şoförü Elitok ve araçtaki 17 işçiyle otomobil sürücüsü ve yanındaki 1 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE TAŞINDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Yaralıların bir an önce hastaneye kaldırılması için sağlık ekipleri olağanüstü bir çaba harcadı. Bazı yaralılar müdahale sırasının kendilerine gelmesini kaldırımda yerde yatarak beklemek zorunda kaldı. Yaralılar, ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas ve KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan üçünün sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama