Yılmazer´i kaybettik

Yılmazer´i kaybettik

Kırıkkale´nin tanınmış siması, değerli insan eski Pirinç Fabrikası Genel Müdürü, siyasetçi eski Kırıkkale Milletvekili, Kırıkkale siyasetinin ağabeyi Murat Yılmazer dün vefat etti. Yılmazer´in cenazesi bugün Cuma namazından sonra Kırıkkale´de defnedilecek

KIRIKKALE AĞABEYİNİ KAYBETTİ

Kırıkkale´nin tanınmış siması Pirinç Fabrikası eski Genel Müdürü eski siyasetçi, Kırıkkale siyaset çevresinin ağabeyi, eski AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer rahatsızlığı nedeniyle tedavisi sürerken dün Ankara´daki evinde vefat etti. Yılmazer´in vefatı Kırıkkale´de duyulur duyulmaz büyük üzüntü yarattı. Kırıkkale´den çok sayıda kişi Ankara´ya gitti.

CENAZESİ NUR CAMİİNDEN KALDILIRILACAK

Kırıkkale siyasetinde gülen yüzü ve barışçıl tavırlarıyla alışılmış siyasetçilerin aksine önemli bir misyonu bulunan ve bunun için ?Kırıkkale´nin ağabeyi? olarak bilinen Murat Yılmazer için önce TBMM´de tören düzenlenecek. Buradaki törenden sonra Yılmazer´in cenazesi Kırıkkale´ye getirilecek. Nur Camiinde Cuma Namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedilecek. Ovacık Mahallesindeki evinin önünde taziye çadırı kurulacak.



ORHAN AYÇİÇEK
8.07.2016 10:36:32
Allah rahmet etsin, mekanını cennet kılsın... Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum...

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama