Yılmazer göğsümüzü kabarttı

Yılmazer göğsümüzü kabarttı

DÜNYA ÇAPINDA BİR ARAŞTIRMA

Yılmazer göğsümüzü kabarttı

Eski Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer´in oğlu Avukat Mehmet Yılmazer dünyaca ünlü bir firma tarafından yayınlanan 61 kişilik başarılı hukukçular listesinde yer aldı. Yılmazer´in uzman ve etkili bir hukuk müşaviri olduğu vurgulandı

DÜNYA ÇAPINDA BİR ARAŞTIRMA

Dünya çapında yıllık olarak piyasadaki gelişme ve hukuk firmaları ve hukukçuların dâhil olduğu projelerin büyüklüğüne ve dâhil olunan işlemlerin değerine göre hukukçuları ve hukuk firmalarını değerlendiren ve yıllık olarak bunu liste halinde her bir ülke için kendi web tabanında yayınlayan dünyaca ünlü Legal 500.com geçtiğimiz günlerde 2015 yılına ait Türkiye´nin Etkili Hukuk Müşavirleri listesini yayınladı.

TÜRKİYE´DEKİ TÜM BÜROLAR BAZ ALINIYOR

Yayınlanan listeye piyasadaki hukuk bürolarının, hukukçuların ve de şirketlerin Türkiye çapındaki tüm Hukuk Müşavirleri arasından aday gösterdiği yaklaşık 400 kişiden 61 Hukuk Müşaviri 2015 yılı listesinde yayınlanmaya hak kazandı. 61 kişilik listede Av.Mehmet Yılmazer de yer aldı.

UZMAN VE ETKİLİ BİR HUKUK MÜŞAVİRİ

Yılmazer´in Enerji Hukuku, Rekabet Hukuku ve Uluslararası Şirket Birleşme ve Devralmalarında Türkiye piyasasında uzman ve etkili bir hukuk müşaviri olduğu belirtildi. Yılmazer´in bir süre önce de İstanbul 3.Boğaz Köprüsünü yapmakta olan IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.´ye transfer olarak, burada Hukuk Müşaviri olarak çalışmaya başladığı belirtildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü