Yılmaz ailesinin acı kaybı

Yılmaz ailesinin acı kaybı

45 YAŞINDAKİ DOKTOR SÜLEYMAN BURHAN YILMAZ KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

45 YAŞINDAKİ DOKTOR SÜLEYMAN BURHAN YILMAZ KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Yılmaz ailesinin acı kaybı

İş adamı Karaahmetli köyünden İbrahim Yılmaz´ın oğlu Doktor Burhan Yılmaz kalp krizi sonucu vefat etti. 45 yaşında kalbine yenik düşen Yılmaz´ın Cenazesi Yeni Mahalle Barbaros Hayrettin Camiinde kılınan namazdan sonra Karaahmetli köyünde defnedildi.

GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Kırıkkaleli iş adamı İbrahim Yılmaz´ın oğlu Ankara Keçiören Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktoru 45 yaşındaki Süleyman Burhan Yılmaz yılbaşı gecesi evinde kalp krizi sonucu vefat etti. Uykudayken rahatsızlanarak yaşamını yitirdiği bildirilen genç doktorun cenazesi dün Kırıkkale Yeni Mahalle Barbaros Camiinde kılınan namazdan sonra Karaahmetli köyünde gözyaşları arasında defnedildi.

AİLE, DOKTORUN ÖLÜMÜYLE YIKILDI

Kırıkkale´nin Karaahmetli köyünden işadamı, eski Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz´ın yeğini olan Süleyman Burhan Yılmaz´ın ani ölümü ailesini, mesai arkadaşlarını ve sevenlerini derinden üzdü. Genç yaşta kalbine yenilen Yılmaz´ın cenaze namazına CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık, yönetim kurulu üyeleriyle merhum Yılmaz´ın doktor arkadaşları, eş dost ve yakınlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama