Yıllık kapasite artacak

Yıllık kapasite artacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can MKE Silah Fabrikasında seri üretimine geçilmesi planlanan Milli Piyade Tüfeğinin üretiminin arttırılacağını söyledi. Fabrikaya sipariş verilen tezgâhlar sayesinde üretimin yıllık 30-35 bine çıkarılmasının hedefl

MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN MPT’NİN SERİ ÜRETİMİNE BAŞLANACAĞINI AÇIKLADI.

Yıllık kapasite artacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can MKE Silah Fabrikasında seri üretimine geçilmesi planlanan Milli Piyade Tüfeğinin üretiminin arttırılacağını söyledi. Fabrikaya sipariş verilen tezgâhlar sayesinde üretimin yıllık 30-35 bine çıkarılmasının hedeflendiğini kaydetti.

BU HAFTA NÖBETÇİYDİ

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşla bir araya gelerek dilek ve temennileri dinledi. Can, vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Milli Piyade tüfeğinin üretimi için tezgâhların sipariş edildiğini ve kapasitenin artacağını ifade etti.

İKİ TEZGÂH ALINACAK  

AK Parti İl binasında vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can son günlerde gündeme gelen ve zaman zaman da eylem yapılan Milli Piyade Tüfeği hakkında açıklama yaptı. Savunma Bakanlığı ile görüştüğünü ve kapasitenin artacağını söyleyen Can, konuşmasına şöyle devam etti: “Milli Savunma Bakanlığının 500 bin acil ihtiyacı var.  Şu an kapasite yetersiz. 35 bin tane çıkacak. 5 tezgâh siparişi verdik. Bunların montajı yapıldıktan sonra kapasite 35 bin olacak” diye konuştu

BİR KAÇ AY İÇİNDE ÜRETİME GEÇİLECEK

Yapılabilecek tüm silahı MKE’nin yapacağını ifade eden Can, “Beraber üretilecekse son söz MKE’nindir. Yapılabilen tüm silahı MKE yapacak. Tezgâh siparişi verildi. Altıncı aya kadar bu tezgâhların gelmesi planlanıyor” dedi. Can açıklamasının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ