Yılın İlk Kurbanı.

Yılın İlk Kurbanı.

Tüm uyarı ve ikazlara rağmen gençler serinlemek için göl ve ırmağı tercih edenler canından oluyor

Tüm uyarı ve ikazlara rağmen Kızılırmak ve göletlerde serinlemek isteyenlerin sayısında azalma olmadığı gibi artış olması dikkat çekiyor. Ahılı göletine arkadaşları ile giden bir genç serinlemek için girdiği sudan bir daha çıkamadı. Arkadaşlarının gözleri önünde boğularak can verdi.
UYARI VE İKAZLAR HİÇE SAYILIYOR
Tüm uyarı ve ikazlara rağmen göl veya ırmağa girerek serinlemek isteyenlerin önüne bir türlü geçilemiyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda havaların ısınmasıyla birlikte göl ve ırmak kenarına serinlemek için gidenlerin sayısında azalma olmadığı görülüyor. Hafta sonunda arkadaşlarıyla Ahılı gölüne giden 19 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği gölden bir daha çıkamadı. Yılın ilk boğulma vakası olarak kayıtlara geçen bu olay çevrede üzüntü ile karşılandı..
EĞLENCELİ BAŞLAYAN GEZİİN SONU
Alınan bilgiye göre, 4 arkadaş motosikletlerle Ahılı Köyü Sulama Barajı göletine gitti. Bir süre baraj gölü kenarında oturan gençlerden Taner Kargın (19), serinlemek istediğini söyleyerek üzerini çıkardı ve suya girdi. Arkadaşlarının uyarısına dikkate almayan Taner Kargın, bir süre sonra gözden kayboldu. Haber verilmesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, arama kurtarma çalışma başlattı. Kırıkkale İl Acil Afet ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, kısa süre sonra gencin cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkartılan Kargın`ın cesedi, incelenmek üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama