Yılın ilk karı

Yılın ilk karı

Kırıkkale?ye yılın ilk karı yağdı. Önceki gün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam etti. Sabah işine gitmek için dışarıya çıkan Kırıkkaleliler beyaz örtü ile karşılaştı.

ULAŞIM KISA SÜRELİ AKSADI 
Kar şehir merkezinde ulaşımı olumsuz etkiledi. Belediye, sokaklarda kumlama ve tuzlama yaparak ulaşımda meydana gelen aksaklıkların önüne geçmeye çalıştı. Şehir merkezindeki tüm yollar 2 saatlik çalışmanın ardından normal ulaşıma açıldı. Şehir merkezinde aksayan ulaşım trafik ekiplerinin yoğun çabası sonucu kısa sürede normale döndü. Bu arada küçük çaplı trafik kazaları da meydana geldi. Kayganlaşan yollarda çok sayıda araç kazalarda hasar gördü.  
KÖY YOLLARI KAPANDI AÇMA ÇALIŞMLASI SÜRÜYOR
İki günden bu yana süren kar yağışı dolayısıyla Kırıkkale?nin tüm ilçelerinde köy yolları kısa süreli ulaşıma kapandı. Yağış devam ettiği için yol açma çalışmaları biraz aksasa da tüm yollarda açma çalışmaları yoğun biçimde sürüyor. İl Özel İdaresine bağlı ekipler kar yağışının dindiği tüm bölgelerde kapalı yol bulunmazken kar yağışının devam ettiği bölgelerde ise yağışın dinmesi bekleniyor.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ