Yıldız: “Özel öğrencilerimizin yanındayız”

Yıldız: “Özel öğrencilerimizin yanındayız”

Aslan, Üniversitelerinin eğitim-öğretime açılmasıyla birlikte en kısa sürede ilimizdeki özel çocuklara yönelik faaliyetlere başlayacaklarını ifade ederek, “Eğitim Fakültemizde Özel Eğitim Bölümümüz açıldı.

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitelerinin eğitim-öğretime açılmasıyla birlikte en kısa sürede ilimizdeki özel çocuklara yönelik faaliyetlere başlayacaklarını ifade ederek, “Eğitim Fakültemizde Özel Eğitim Bölümümüz açıldı. Oradaki hocalarımız ve bu sene başlayacak olan 60 öğrencimizle birlikte keyifli ve verimli faaliyetlere imza atacağımıza inanıyorum”

YAPILACAK ETKİNLİKLER ANLATILDI

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, ilimizde bulunan Özel Eğitim Kurumlarının müdürleri ile Üniversite Senato Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda Üniversitelerinin daha önceki yıllarda özel gereksinimli bireylere ve ailelere yönelik yaptığı ancak pandemi sebebiyle kesintiye uğrayan etkinliklerin yeni dönemde nasıl gerçekleştirileceği ve bunlara ek olarak neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

GÜZEL FAALİYETLER ORTAYA ÇIKIYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara yönelik yapılan faaliyetler, Üniversitedeki görevim boyunca ve daha önceki yıllarda da en çok değer verdiğim, çalışırken bana huzur veren faaliyetlerden bir tanesidir. Geçtiğimiz üç yıl içinde güzel faaliyetler yaptığımızı düşünüyorum. Planlı olarak yapılan faaliyetlerde özel eğitim kurumlarından gelen çocuklarımız, fakültelerimizde öğrencilerimizle beraber Güzel Sanatlar Fakültemizde, Spor Bilimleri Fakültemizde  sanatsal, sportif etkinlikler yaptılar, Veteriner Fakültemizde hayvanları sevdiler”

NETİCEYİ BERABER GÖRECEĞİZ

“Çocuklarımıza Diş Hekimliği Fakültemizde eğlenceli bir şekilde ağız-diş sağlığı ve temizliği anlatıldı. Bu güzel faaliyetlerin koordinasyonu Spor Bilimleri Fakültemizden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Sarol  tarafından yapıldı. Bilginiz olması açısından söylüyorum: Cumhurbaşkanımızın takdimleriyle sunulan ödüller var. Birlikte yaptığımız bu güzel çalışmalarla hizmet ödülüne başvuru yaptık. Neticeyi bekleyip hep beraber göreceğiz. Eğer iyi bir netice alırsak sizlerle, çocuklarımızla beraber gider ödülün keyfini yaşarız”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız