Yılbaşında kuş uçmayacak

Yılbaşında kuş uçmayacak

Emniyet Müdürü Kadri Kartal, yılbaşı hazırlıklarını ve kutlamalar çerçevesinde tüm önlemleri alarak ekip takviyesi yaptıklarını bildirdi. Yılbaşı gecesi nahoş bir olayın yaşanmaması gerektiğini belirten Kartal, güven timlerinin ve resmi polislerin vatand

YILBAŞINA HUZURLU GİRECEĞİZ

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, vatandaşların yeni yıla emniyet ve huzur içerisinde girmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlem aldıklarını belirtti. Özellikle yılbaşı hazırlıkları kapsamında halkın yoğun olarak bulunacağı otogar, alışveriş merkezleri, cadde, sokak ve eğlence yerlerinde gerekli emniyet önlemlerinin alındığını belirten Kartal, yardım taleplerine etkili ve anında cevap verebilmek için de ekip takviye edilerek, 155 polis imdat hizmetlerinde görevli personel sayısını arttırdıklarını kaydetti.  Kartal, sorumlu oldukları güzergahlarda can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından denetimlerin arttırılarak devam edeceğini de ifade etti.

VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLUYORUM

Kartal il dışındaki ilçelerde de önlemlerin alınacağını ve bu konuda titiz bir çalışma modeli yürüttüklerini söyledi.  Gece ek devriyleler şehirdeki lokantalar ile eğlence yerlerinde önlem alınacağını kaydeden,  Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi, MKE Sosyal Tesisleri Lokali, özel lokanta ve eğlence yerlerinde de ek önlemlerin alınacağını söyledi.  Kırıkkale halkının yeni yılını da kutlayan Kartal, Yeni bir yıla girerken, şahsım ve teşkilatım adına halkımızın yeni yılını kutlar, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad eder, sağlıklı, mutlu, huzur ve güven dolu nice yıllar dilerim? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü