YİH'te başarıların arkası kesilmiyor

YİH

YÜKSEK İHTİSAS FARKI

YÜKSEK İHTİSAS FARKI

YİH'te başarıların arkası kesilmiyor

Kırıkkale'de bulunan 700 yataklı A2 Grubu Yüksek İhtisas Hastanesi Kalp Damar Cerrahi servisinde kadrolu doktorlar yeni bir başarılı ameliyatı gerçekleştirildi.

3 DAMARINA BY-PASS

Hafta içerisinde Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine göğüs ağrısı, yüksek tansiyon, şikâyetiyle gelen 78 yaşındaki H.Ö. isimli hasta acil serviste ilk müdahalesini takiben yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından Kardiyovasküler Cerrahları Op. Dr. Levent Çetin ve Op. Dr. Aylin Çakmakoğlu tarafından başarılı bir operasyonla 3 damarına By-pass (Açık Kalp Ameliyatı) yapılarak yeniden sağlığına kavuşturuldu. Doktorlar servise alınan hastanın en kısa zamanda taburcu edileceğini söylediler.

KENDİ İMKÂNLARIYLA YAPTI

Kalp Damar Cerrahi alanında gerçekleştirilen başarılı ameliyatlar sonrası hastaları ziyaret ederek durumlarını değerlendiren, Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça yaptığı açıklamada Hastanemizde ilk kez kendi doktorlarımızla açık kalp ameliyatı yapılmıştır. Bundan sonrada 6 adet kardiyovasküler Cerrahlarımızla birlikte tüm açık kalp ameliyatlarımızı kendi imkânlarımızla yapmaya devam edilecek. Çeşitli alanlarda yapılan ve başarılı sonuçlar alınan ameliyatların artarak devam edecek” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konu hakkında Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı bu tür özellikli ameliyatların Kırıkkale'de yapılmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, vatandaşların teşhis, tedavilerinin en iyi şekilde yapılması için gerekli gayreti göstereceklerini söyledi. Bu başarılı operasyon sonucunda hastane yöneticisi Uzm. Dr. Tekin Akça, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Emin Demir, Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı doktora ve ekibine teşekkür etti.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!