YİH?TE YENİ BİR UYGULAMA

YİH?TE YENİ BİR UYGULAMA

Sağlık Bakanlığı?nın ?Sağlıkta Dönüşüm? programı çerçevesinde ?İnsan Merkezli Sağlık Uygulamaları? kapsamında sağlık hizmetlerinin kamu hastaneleri içerisinde öncü ve örnek uygulayıcısı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, yine çağdaş ve farklı bir uygulam

DESK-MASALAR
Daha önce poliklinik, servis ve tüm birimlerde konuşlandırılan desk denilen (hasta bankoları-gişeleri) kaldırılarak, daha modern ve estetik çizgilerle tasarlanmış desk-masalar uygulamaya kondu. Önceki haliyle kapalı, hasta ve çalışan arasında bir set-bariyer oluşturan yüksek bankolar yerine, daha açık ve şeffaf ve sıcak bir yaklaşımı hedefleyen masalar uygulamaya kondu. Amaç, en basit denebilecek bir uygulamada dahi hastaların işlerini kolaylaştırmak ve hastane ortamını elden geldiğince sevimli ve sevilebilir bir hale getirmek.
 
YENİLİK VE DEĞİŞİM
Yeni uygulama vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bu hususta görüş belirten hasta ve refakatçileri yeni uygulamanın daha şeffaf, güzel, yakınlaştırıcı ve samimi olduğunu belirttiler. Başhekim Osman Acar, konu ile ilgili şunları söyledi: ?Günümüz sağlık hizmetlerinde her gün bir yenilik ve değişim yaşanıyor. Çünkü hedef, insana en mükemmel sağlık hizmetini sunabilmek. Bizlerde Kırıkkale Yüksek İhtisas olarak hastalarımıza Bakanlığımızın ?Sağlıkta Dönüşüm? politikaları dahilinde daha yeni, daha iyi ne yapabiliriz düşüncesiyle hareket ederek, gerek kendi ürettiğimiz projeleri ve gerekse de Türkiye ve Dünya da uygulanan yeni yaklaşımları takip ederek bünyemize uyarlama çaba ve azmindeyiz? dedi.


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!