YİH'TE SAAT 24.00'A KADAR AŞI İMKANI

YİH

Koronavirüsle mücadele kapsamında Kırıkkale'de aşılama çalışmaları devam ediyor. Bu zamana kadar 80 bin 151 doz aşının kullanıldığı Kırıkkale'de aşılama çalışmaları iftardan sonra da devam ediyor.

Vaka sayısının kritik noktaya ulaşan Kırıkkale'de aşılama çalışmaları devam ediyor. Bu zamana kadar toplamda 80 bin 151 doz aşı uygulamasının yapıldığı Kırıkkale'de aşılamada hedeflenen nüfusun yüzde 66,5'inin birinci doz aşıyı yaptırdığı öğrenildi. 65 yaş üstü vatandaşlarda aşılama oranı yüzde 79 iken, 50-64 yaş vatandaşlarda bu oran yüzde 53,5 olduğu belirtiliyor. Yetkililer aşılama çalışmalarının hızla devam ettiğini, hastaneler ve aile hekimlikleri aracılığıyla aşı uygulamasının sürdürüldüğüne işaret etti. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastanelerinde iftardan sonra da aşılama çalışmasının saat.24.00'a kadar devam ettiğini söyledi.

Vatandaşları bilgilendiren Başhekim Dr.Albayrak "Aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımız randevularını oluşturarak, gün içerisinde aşı olabilecekleri gibi aşılarını iftardan sonra da yaptırabilirler. Aşı sıranız geldikten sonra ALO 182’yi arayarak veya Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden (MHRS) randevunuzu alarak ilgili kuruluşlarda aşınızı kolay bir şekilde yaptırabilirsiniz. Aşılama hizmetimiz hastanemizde gece 24:00’a kadar hafta sonu da dahil hizmet vermekteyiz. Aşını ol, maske+mesafe+temizlik tedbirlerine uy" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ