YİH personeli atletik olacak

YİH personeli atletik olacak

İŞ STRESİNDEN KURTULMAK İÇİN HASTANEYE SPOR SALONU

YİH personeli atletik olacak

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi içinde Spor merkezi kuruldu. Her türlü spor aletinin bulunduğu spor salonundan hastane personeli faydalanacak.

AVRUPA ÜLKELERİNDE UYGULANIYOR

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin teras katına personelin yararlanacağı spor salonu açıldı. Çeşitli spor aletlerinin bulunduğu salon haftanın belli gününde erkek, diğer günlerinde ise hanım personel boş vakitlerinde spor yapabilecek. Genellikle güç ve kondisyon aletlerinin bulunduğu salonların Avrupa ülkelerinde sıkça var olduğu öğrenilirken stresli bir alan olan sağlık alanında çalışanların stres probleminin de bu salonlar sayesinde çözülmesi amaçlanıyor.

İŞ STRESİNDEN KURTULMAK İÇİN

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı konu ile ilgili olarak ?´Bilindiği üzere İş yaşamında ve yönetim anlayışındaki değişmelere bağlı olarak bilim ve teknolojideki hızlı değişim ve gelişmelere ayak uydurmak, ekonomide yeniden yapılanmaya hızlı geçiş sağlamak, artan işsizlik ve iş stresini azaltmak, verimlilik ve rekabeti artırmak, çalışanlara ve topluma fayda sağlamak için çalışma iş yaşam kalitesi geliştirilmektedir´´ dedi.

HER TÜRLÜ SPOR ALETİ BULUNUYOR

Çalışanların çalışma, iş yaşam kalitesi, güvenilir ve sağlıklı çalışma koşulları, beceri geliştirme koşulları incelenerek özel yaşam alanı geliştirilmiş Spor merkezi kurularak imkân sunuldu. Spor Merkezinde 3 adet Koşu Bandı, 5 adet Kondisyon bisikleti, Halter malzemeleri, Dumble malzemeleri, Ağırlık çalışma spor aletleri, 1 adet Masa tenisi, 1 adet LCD televizyon bulunmaktadır. Çalışan personellerin bu imkânlardan yararlanmaları için günün mesai saatleri dışında kullanacakları bilgisi hastane yöneticiliği tarafından tüm hastane personeline duyurulmakta personellerin yaşam ve işi kalitesi artırılması hedeflenmekte.



ilhat
16.12.2015 21:32:28
OLDU OLACAK SİNEMA. GÜZELLİK SALONU FALANDA AÇSAYDINIZ. DEVLET KURUMUNDA SPOR SALONUNUN NE İŞİ VAR.

1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!