YİH kendi yağında kavrulmaya başladı

YİH kendi yağında kavrulmaya başladı

GENELE SEKRETERE´DEN PERSONELE TEŞEKKÜR

YİH kendi yağında kavrulmaya başladı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi 2015 yılını borçsuz kapattı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı aynı zamanda personelin döner sermaye payı ve kurumsal yatırımlarda da artış olduğunu söyledi.

2015 MALİ YILI BORÇSUZ KAPANDI

Kırıkkale İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği´ne bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi,  kurulduğundan itibaren geçen süre zarfında ilk kez borç yükü artışı sağlamadan 2015 mali yılını kapattı Aynı zamanda başta personele yönelik olarak döner sermaye payları ve diğer kurumsal yatırımlarda da artış sağlandı.

BOYABATLI TÜM PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili olarak Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ?Yüksek İhtisas Hastanesi kurulduğundan itibaren geçen süre zarfında ilk kez borç yükü artışı sağlamadan 2015 mali yılını kapattı. Özellikle 2015 yılında Yüksek İhtisas Hastanesi yeni ek bina ve eski binanın modernizasyonu sürecinde yatırımlara da önem verilerek yılsonuna gelindi.  Emeği geçenlere, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

HİZMET KALİTESİ SÜREKLİ ARTTI

Borç yükü yanında aynı zamanda başta personele yönelik olarak döner sermaye payları ve diğer kurumsal yatırımlarında artış sağlandığını bildiren Boyabatlı, 1 Ocak 2015 ve 31 Aralık 2015 yılı tarihleri arasında vatandaşlara ve çalışanlara yönelik olarak üretilen hizmet kalitesini arttırmak amacıyla belirlenen mali politikaları gerçekleştirildiğini yatırımlar için 10,098.452 TL harcama yapıldığını kaydetti.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!