Yiğit´mizi uğurladık

Yiğit´mizi uğurladık

KALP KRİZİ SONUCU ARAMIZDAN AYRILDI

Yiğit´mizi uğurladık

Önceki gün annesi ile birlikte yaşadığı evde gece uykudayken kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kırıkkale´nin sevilen siması, camiamızın yakından tanıdığı yönetmen, tiyatrocu, sporcu, dizi oyuncusu Yigit Tunç kardeşimizi dün son yolculuğuna uğurladık.

KALP KRİZİ SONUCU ARAMIZDAN AYRILDI

Önceki gün Kırıkkale´nin Tepebaşı Mahallesinde annesiyle birlikte yaşadığı evde geçe uykudayken yaşamını yitiren ve ölümü ile Kırıkkale´de büyük üzüntüye yol açan 42 yaşındaki Yiğit Tunç kardeşimizi dün Nur Caminde ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurladık.

SEVENLERİ NUR CAMİİNE AKIN ETTİ

Kırıkkale kamuoyunun yakından tanıdığı eski Kırıkkale sporlu futbolcu, yönetici Ercan Tunç´un oğlu yönetmen, dizi oyuncusu ve camiamızın yakından tanıdığı Yiğit Tunç´un cenaze namazına sevenleri adeta akın etti. AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk başta olmak üzere AK Parti İl başkanı Nuh Dağdelen, CHP il Başkanı Ahmet Önal ile diğer bazı siyasetçiler ve Tunç´un yakınları, arkadaşları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazından sonra Tunç´un cenazesi Yenimahalle Mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama