Yiğit oğlum, ağlamam!

Yiğit oğlum, ağlamam!

ŞEHİDİMİZ İÇİN NUR CAMİİNDE DÜZENLENEN TÖRENDE ANNE MÜNEVVER NOHUT TABUTA SARILARAK FERYAT ETTİ Yiğit oğlum, ağlamam!

ŞEHİDİMİZ İÇİN NUR CAMİİNDE DÜZENLENEN TÖRENDE ANNE MÜNEVVER NOHUT TABUTA SARILARAK FERYAT ETTİ

Yiğit oğlum, ağlamam!

Diyarbakır´da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan özel harekât polis memuru Mustafa Nohut, son yolculuğuna uğurlandı. Nur camiindeki törende şehidimizin annesi ?Ağlamayacağım, yiğit oğlum? diyerek şehidin al bayraklı tabutuna sarıldı.

İLK DURAK BABA OCAĞI

Şehit Mustafa Nohut İlk olarak Kırıkkale´nin Bağlarbaşı mahallesinde bulunan baba ocağına getirildi. Burada şehit için helallik istendi. Şehidin annesi Münevver Nohut ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Ardından şehidin na´şı polis eskortu eşliğinde Nur Camii´ne getirildi. Burada anne Münevver Nohut, "Oğlum, yiğit kuzum, aslanım, ağlamam ben seni aslanlar gibi gönderdim" diyerek oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarıldı. Şehidin eşi Sare ile kızları Emine ve Fatma da tabuta sarılarak öptü.

BÜROKRATLAR SİYASETÇİLER KATILDI

Şehit Mustafa Nohut´un na´şı, İl Müftüsü Bekir Gerek´in kıldırdığı cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliği´nde toprağa verildi. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, AK Parti milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, şehidin görev arkadaşları, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   

DİYARBAKIR A GEÇİCİ GÖREV İÇİN GİTMİŞ  

Evli ve iki çocuk sahibi olan Nohut´un Ankara´da görev yaptığı ve 1 ay önce geçici görevle Diyarbakır´a görevlendirildiği öğrenildi. Diyarbakır-Silvan karayolunda Oğuzlar köyü mevkiinde Özel Harekât Polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmiş, saldırıda polis memuru Mustafa Nohut şehit olmuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ