Yiğit, kalbine yenik düştü

Yiğit, kalbine yenik düştü

KIRIKKALE´NİN SEVİLEN SİMASI, TİYATRO YAZARI, YÖNETMEN VE SPORCUYDU

KIRIKKALE´NİN SEVİLEN SİMASI, TİYATRO YAZARI, YÖNETMEN VE SPORCUYDU

Yiğit, kalbine yenik düştü

Kırıkkale´de uzun yıllar futbolculuk ve antrenörlük yapan Ercan Tunç´un oğlu, tiyatrocu, sporcu, yazar ve Basketbol Antrenörü; babası gibi Kırıkkale´nin sevilen siması Yiğit Tunç kalbine yenik düştü.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ ANLAŞILDI

Tepebaşı Mahallesinde annesiyle birlikte yaşayan 42 yaşındaki Yiğit Tunç, akşam odasına geçerek yattı. Sabah saatlerinde kalkmadığı için odasına giden annesi, yatağından kalkmadığını görünce Tunç´u kaldırmak istedi. Uzun süre uyanmadığı için yanından ayrılmayan annesi, oğlunu yakından dinleyince acı gerçeği fark etti. Acılı anne, hemen durumu 112 acil servise haber verdi. Eve gelen sağlık görevlileri yaptıkları incelemede 42 yaşındaki Yiğit´in kalp krizi geçirdiğini belirledi.

CENAZESİ BUGÜN DEFNEDİLECEK

Yiğit Tunç´un cenazesi Adli Tıp´a kaldırılırken, kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Tunç´un ölümü Kırıkkale´de tiyatro ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Genç yaşta yaşamını yitirerek Kırıkkalelileri derinden üzen Tunç´un ölüm haberi üzerine yakınları, arkadaşları ve şehir dışındaki babası Ercan Tunç Kırıkkale´ye geldi. Tunç´un cenazesi bugün Kaletepe Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek.

HABER: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama