?YETKİLİ SENDİKA? ONURU

?YETKİLİ SENDİKA? ONURU

Türkiye?nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık Sen Çalışma Bakanlığı`nın Kamu Görevlileri Sendikalarının ve Konfederasyonlarının üye sayılarına ilişkin 2011 Temmuz İstatistikleri, 07 Temmuz 2011 tarihli re

BÜYÜK FARK ATTIK
Sağlık-Sen ise 135.591 üye sayısıyla yetkiye ulaşarak rakibine 42 bin 556 üye farkıyla farkını gösterdi. Konuyla ilgili Kırıkkale Sağlık sen Şube Başkanı Murat Çaykara bir açıklama yaptı. Çaykara; ?Geçtiğimiz son üç yılda Türkiye`nin en hızlı büyüyen sendikası olan Sağlık-Senin, bu sene de geleneğini 43 bin üye artışıyla sürdürdük. Geçen seneye göre yüzde 30 büyüyen Sendikamız, bulunduğumuz hizmet kolunda diğer 15 sendikanın tamamından daha fazla üyeye sahip olmuştur. Bu sayede teşkilatımız, 2011 yılı için belirlediği hedefi aşmıştır?
 
HIZLA ÜYE KAYDEDİYORUZ
?En yakın takipçimiz ile aramızdaki fark 42 Bin üyeden fazla. Bu farkın ilimizde de aynı şekilde arttı. İlimizde 2430 Sağlık çalışanın bulunuyor. 1233?nün Sağlık Sen üyesi. En yakın rakibimize 531 fark attık. Sağlık Sen?in her şeye rağmen üyesinden aldığı güçle yoluna devam ederken çalışanlar adına, Sendikal mücadele yeteneğini kaybedenlerin ise sorumluluklarını yerine getirememenin doğal bir sonucu olarak hızla üye kaydediyoruz?
 
GÜÇLENEREK BÜYÜYORUZ
Yıllardır yaşadıkları sorunların çözümsüz olmadığı gerçeğini gören çalışanların ise Sağlık-Sen ailesine katılmanın mutluluğunu yaşamakta olduğunu belirten Çaykara, ?Bize inanarak, yetkimizi güçlendiren bin 233 üyemiz ile birlikte tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını geliştirme mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğiz? dedi. Çaykara, Sağlık-Sen`in hizmet sendikacılığı kervanı daha da güçlenerek yürümeye devam edeceklerini belirtti. Çaykara;  ?Ülke genelinde sendikal mücadelemiz için durmaksızın koşan 84 Şube Başkanına Şube Yönetim Kurulu üyelerine, işyeri temsilcilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar, bu büyük başarımızın tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını dileriz? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ