YETİMLERİN BAŞLARINI OKŞAYIN

YETİMLERİN BAŞLARINI OKŞAYIN

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (KALENDER) faaliyetlerine devam ediyor. Çarşamba günü dernek yönetim kurulu üyeleri kutlu doğum münasebetiyle Kırıkkale Çocuk Yuvasına ziyaret gerçekleştirdi.

YANINIZDA OLACAĞIZ

Ziyarete Kırıkkale ve Yöresi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (KALENDER) Başkanı Şuayip Demir, Başkan Yardımcıları Ahmet Şenyüz ve Ersan Altunkaş, Genel Sekreter Haşim Ağırman ile Mali Sekreter Ahmet Tezcan katıldı. Kırıkkale Çocuk Yuvası Müdürü Ataman Sümer yuva hakkında KALENDER Başkanı Şuayip Demir?i bilgilendindi. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Sümer, memnuniyeti dile getirdi. Demir, ?Bizde dernek olarak böyle zor bir görevi yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızda olmaya çalışacağımızı ifade ediyoruz? diye konuştu.

 

ONLARI MUTLU ETMEK, BİZİ DE MUTLU ETTİ

Kutlu doğum münasebetiyle, gerçekleşen ziyarette KALENDER üyeleri orada yaşayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Demir, ?Peygamber Efendimizin ?Yetimlerin başlarını okşayın? Hadisi Şerifini emir telakki ederek, çocuklarla yuva bahçesinde sıcak sohbet etme imkânı bulduk. Onlara çeşitli hediyeler verdik. Onları mutlu etmek, bizi de mutlu etti? dedi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ