Yeşilyurt´tan iftar yemeği

Yeşilyurt´tan iftar yemeği

GENİŞ BİR YELPAZEYİ BİR ARAYA GETİRDİ

Yeşilyurt´tan iftar yemeği

Podium AVM Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. Proje Müdürü İsa Yeşilyurt, Kaletepe mahallesinde iftar yemeği düzenledi. Yeşilyurt, yemeğe katılanların Ramazan ayını hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenledikleri iftar programına katılan misafirlerine teşekkür eden Podium AVM Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. Proje Müdürü İsa Yeşilyurt,  ?11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar yemeğinde sizlerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevgiyi, kardeşliği ve en önemlisi dostluğumuzu paylaşıyoruz ve pekiştiriyoruz. Herkesin Ramazan ayını ve önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum.? dedi.

GENİŞ KATILIM

Kaletepe Mahallesinde bulunan Pehlivanlı Apartmanında düzenlenen iftar yemeğine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Mali Müşavir Yaşar Çavuşoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Sanayiciler Oda Başkanı Murat Pehlivanlı, Yüksek İhtisas Hastane Yöneticisi Tekin Akça, Başhekim Yardımcısı Mustafa Tuğrul, Müdür Yardımcısı Ali Ünal, Yeni Dünya Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtaç aileler ile İsa Yeşilyurt´un komşuları ve akrabaları katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü