Yeşilyurt, seyirci ile buluştu

Yeşilyurt, seyirci ile buluştu

Kırıkkaleli tanınmış dizi ve tiyatro oyuncusu Sezai Yeşilyurt, Star TV?nin beğenilen ve ilgiyle izlenen Behzat Ç. dizisinde sahne alarak seyirci ile buluştu. Geçtiğimiz pazar 40. bölümü yayınlanan dizi de 44. bölüm çekimini tamamlayan Yeşilyurt, kendisine

KALİTELİ BİR DİZİ
Dizinin ilgiyle izlenmesinin kendisi için bu rolü kabul etmesinde etken olduğunu söyleyen Yeşilyurt ?Bu dizi benim için bir dönüm noktası olacak. İlk defa Samanyolu TV harici bir dizi de rol alıyorum ve bu Behzat Ç. gibi kaliteli bir dizi. Bu açıdan benim için önemi oldukça büyük.? dedi. Geçtiğimiz eylül ayından bu yana Behzat Ç. dizisinin çekimlerine katılan Yeşilyurt, halen çekimlerin devam ettiğini ifade etti.

KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM
Serdar Akar genel yönetiminde devam eden dizide, dizi yönetmeni Doğan Ümit Karaca ve başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ile olan diyaloglarına dikkat çeken Yeşilyurt ?Set içerisinde çok uyumlu bir çalışma var. Tüm oyuncular ve set ekibi ne kadar ciddi bir projede çalıştıklarının bilincinde. Bu da başarıyı getiriyor zaten. Ben de böyle bir projede çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum? diyerek bu projede olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

 



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı