Yeşilyurt, AK Partilileri buluşturdu

Yeşilyurt, AK Partilileri buluşturdu

SİZLERİN GÖZÜ KULAĞI OLALIM

Yeşilyurt, AK Partilileri buluşturdu

AK Partili vatandaş İsa Yeşilyurt, AK Parti adaylarını Kızılkanat Düğün Salonu´nda bir araya getirdi.

3-0 YAPACAĞIZ

Bütün sandalyelerin dolu olduğu salonda milletvekili adayları Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve İsa Yeşilyurt birer konuşma yaptı. Türkiye´nin ve Kırıkkale´nin AK Partiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yeşilyurt, partiyi iktidara taşıma ve Kırıkkale´de 3 milletvekili çıkartmak için ellerlinden geleni yapacaklarını söyledi.

SİZLERİ TANIYORUM

Milletvekili adayı Abdullah Öztürk de, ?Ben de sizler gibi köylü çocuğum. Keskin´de yaşıyorum. Evim barkım işim gücüm her şeyim Keskin´de. Yani sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Her zaman sizin içinizde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Keskinliyim ama Delice´yi Balışeyh´i, Sulakyurt´u ve Çerikli´yi iyi tanıyorum ve buralarda ticaret yaptığım birçok arkadaşım var. Sizlerin verdiği destekle Allah nasip ederde vekil olursam Keskinli, Balışeyhli, Deliceli, partili, partisiz, oy verdi, oy vermedi ayrımı yapmadan sizlerin her derdiyle tek tek ilgileneceğim. Şu bölgecilik denen illeti üzerimizden birlikte atacağız´ dedi.

SİZLERİN GÖZÜ KULAĞI OLALIM

Milletvekili adayı Mehmet Demir ise AK Parti´nin iktidara geldiği andan itibaren önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirterek, ?Her seçim öncesinde Ak Parti´yi nasıl yıkabiliriz diye çalışmalar yapanlar oldu. Ama Ak Parti öyle güçlü ve kurumsallaşmış bir parti ki her seçimde gücüne güç katarak ve oyunu artırarak seçimlerde alının akıyla çıktı. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Bu seçimde de Kırıkkale´den 3 milletvekilini meclise gönderin, 18 milletvekili eksiğini 17´ye düşürelim ve mecliste sizlerin gözü kulağı olalım. Bu yüzden bu seçimde sizin vereceğiniz destek çok önemli.´ diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız