Yeşilvadi projesi sonuç veriyor

Yeşilvadi projesi sonuç veriyor

Can, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı`nda düzenlediği basın toplantısında, ilgili belediyelerin daha önce gerekli çalışmaları yaptığını belirterek, konunun Ankara Büyükşehir Belediyesi`ne iletildiğini, Belediye Başkanı Melih Gökçek`inde konuyu Büyükşehi

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN, YEŞİLVADİ PROJESİ`NDEN SONUÇ ALINMAYA BAŞLANDIĞINI SÖYLEDİ.

Yeşilvadi projesi sonuç veriyor

Can, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı`nda düzenlediği basın toplantısında, ilgili belediyelerin daha önce gerekli çalışmaları yaptığını belirterek, konunun Ankara Büyükşehir Belediyesi`ne iletildiğini, Belediye Başkanı Melih Gökçek`inde konuyu Büyükşehir Meclisi`ne getirdiğini ve meclisinde kabul edildiğini kaydetti.

ARAZİ SORUNUMUZ YOK

Arazi tahsisiyle ilgili bir problem olmadığını ifade eden Can, bu zamana kadar konunun protokol yetkisinin alınması olduğunu, bunun da alındığını, bundan sonraki süreçte imar konusunda adımlar atılarak daha sonra işlere başlanılacağını bildirdi. Yeraltı sularıyla ilgili düzenlemenin TBMM`de kabul edildiğini, kuyusu bulunanların 1 yıl içerisinde sayaç takmaları gerektiğini anlatan Can, şöyle konuştu:

KUYULARA SAYAÇ TAKILACAK

"Yeraltından kuyuları olanları yakından ilgilendiren bir konuydu. Eğer ki kuyuları olanlar bunu sanayi için kullanıyorsa 1 yıl içerisinde gerekli ölçümleri yaptıracak ve sayacını taktıracak. Zirai sulamayla ilgili kullanılıyorsa 1 yıl içerisinde sayacını taktıracak. Taktırmazsa, DSİ 3 yıl içerisinde taktıracak ve bedelini belirli taksitlerde talep edecek. 23 Şubat tarihi itibariyle bütün kuyuların kapanma ihtimali vardı bizden talep edildi bizde konuyu meclise getirerek konunun yasalaşmasını sağladık."

TUGAYA AİT ARAZİ

Daha önce Dokuzuncu zırhlı tugayı alanı olarak kullanılan arazinin akıbeti konusunda da çalışma yapıldığını hatırlatan Can ?Bu araziyle ilgili Kara Kuvvetleri Komutanlığına yazı yazıldı. Burada Kırıkkale görüşünü uygun olarak bildirdi. Burası zaten boş ama asgari alandı şimdi değil. İnşallah oradan da olumlu bir sonuç çıkarsa ondan sonra orası da Savunma OSB?ye açılacak? dedi. Kayadibi?nin Kırıkkale?ye bağlanmasıyla ilgili de gelişmelerin olduğunu belirten Can, yapılan referandumda vatandaşın Kırıkkale?ye bağlanmasına evet dediğini, konunun Ankara İl Genel Meclisinde olduğunu sözlerine ekledi. 

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ