Yeşilvadi bu yılın ortasında açılıyor

Yeşilvadi bu yılın ortasında açılıyor

GÖKÇEK, BAŞBAKAN ÖNÜNDE SÖZ VERDİ

Yeşilvadi bu yılın ortasında açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ?2016 yılı ve sonrası yapılacak Projeleri´nin tanıtımı toplantısında, yeni projelerini tanıttı.

MÜJDELER OLSUN

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilgili bakanlar, milletvekilleri ve sivil toplum örgütlerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda Gökçek, Kırıkkale Kızılırmak Yeşilvadi Projesinin bu yılın ortasında tamamlanacağı sözünü verdi.

OSMANLI TEKNESİ YÜZECEK

Proje çerevesinde yapılacak çalışmaları değerlendiren Gökçek, Yeşilvadi´nin kısa bir zamanda tamamlanacağını söyledi. Gökçek, ?Sözümü tutuyoruz, çalışmalara başladık. Bu projeyi 2016 yılının ortalarında hizmete açacağız. Rekreasyon çalışmaları kapsamında burada 125 bin metre kare su yüzeyi alanına sahip olan alanda Osmanlı Teknesi projesiyle tekne turları yapılacak.? dedi.

IRMAK ŞENLENECEK

Gökçek, ?Botanik bahçeleri, kafeteryalar, spor alanları, restoranlar, piknik alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, pazar alanları, eğitim alanları, evcil hayvan barınakları gibi çok yönlü bir rekreasyon projesi olan Yeşil Vadi de; bisiklet yolları, golf sahaları, tenis kortları, futbol ve basketbol sahaları, yürüyüş yolları, spor merkezleri, doğal amfi, kır bahçeleri, kondisyon istasyonları gibi sayısız donatılar yer alıyor? ifadesinde bulundu.

BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

ATO Kongre Merkezi´nde saat 11.00´de başlayan toplantıda, Gökçek sinevizyon eşliğindeki sunumunda, başta ANKAPARK olmak üzere Büyükşehir Belediyesi´nin şehrin dört bir tarafında yürüttüğü büyük projelerine ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi. Pek çok konuda büyük kazanımlar sağlayan ve sağlayacak olan projelerin tanıtımında Gökçek, ´2023´te Ankara´nın vizyonunu´ da anlattı.

KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

Başkan Gökçek, toplantıda, Ankara turizmine büyük ivme kazandıracak dünyanın en büyük temaparkı ANKAPARK başta olmak üzere Ankara Boğazı ve Viyadüğü, Kuzey Yıldızı Camii ve Külliyesi, Ulus heykel civarı meydan düzenlemesi, kentsel dönüşüm çalışmaları, ulaşım projeleri ve yeni ilçelere verilen büyük desteklere kadar onlarca değişik çalışmaya ilişkin bilgi verdi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet