Yeşilay, Podium AVM´de Stant Açtı

Yeşilay, Podium AVM´de Stant Açtı

YEŞİLAY, "SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK" DEMEKTİR

Yeşilay, Podium AVM´de Stant Açtı

Yahşihan Kaymakamlığı organizasyonuyla İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale İl Şubesi tarafından Kırıkkale Podium AVM´ de stant kuruldu.

KAYMAKAMLIK DESTEK VERDİ

Yahşihan İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından "1-7 Mart Yeşilay Haftası" etkinliği kapsamında Podium AVM´ de stant kurularak konuyla ilgili halka farkındalık kazandırılmaya çalışılıyor. Stantları ziyaret eden vatandaşlara bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılıyor. Etkinlikler Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif AYDIN sorumluluğunda hafta boyu devam edecek. Kurulan Stantlara halkımız büyük ilgi gösteriyor.

YEŞİLAY "SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK"

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi, vatandaşları bilgilendiriyor. Kurulan stantta çocuklara farkındalık oluşturulması amacıyla Yeşilay broşürleri ve kitapçıkları, kalemleri dağıtılıyor. Alkol, sigara, uyuşturucu ve yeni bağımlılık türü olan İnternet bağımlılığı konusunda vatandaşlar uyarılıyor.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI YEŞİLAY KOL BANDI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi Başkanı Ergün Kızılay, Yeşilay´a desteklerinden dolayı, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen´e Yeşilay kol bandı taktı. Kaymakam Özen beraberinde Kaymakam Refiki Oltan Bayraktar ve Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ile birlikte kurulan stantları ziyaret ederek Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Aydın ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi Başkanı Ergün Kızılay´dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öte yandan "Kuruluş olarak böyle önemli bir etkinliğe destek vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Podium AVM Müdürü Kemal İbiş Podium AVM ?nin yalnızca ekonomik olarak değil bu tür önemli etkinliklere de ev sahipliği yapabileceğini gösterdiklerini söyledi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı