Yeşil vatan seferberliği

Yeşil vatan seferberliği

Aşırı sıcakların devam ettiği bu dönemde ülkemizin ciğerlerini yakan orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürüyor.

Aşırı sıcakların devam ettiği bu dönemde ülkemizin ciğerlerini yakan orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürüyor. Devletin bütün kurumları ve gönüllü vatandaşlar canla başla alevlerle savaşırken tüm Türkiye tek yürek oldu.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Orman yangınlarını söndürmek için Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’nden de personel ve ekipman desteği sağlandı. Yüreklerimizi yakan Orman yangınlarını söndürme çalışmalarına Kırıkkale’den MKE A.Ş’den 1 arazöz 4 personel, Kırıkkale Belediyesi’nden 1 Arazöz 4 Personel

Keskin Belediyesi’nden 1 arazöz 4 personel, Yahşihan Belediyesi’nden 1 arazöz 4 personel ile destek sağlandı. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü ve UMKE ekipleri de yangın bölgesinde bulunan vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

TÜM KAHRAMANLARIMIZA MİNNETTARIZ

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kırıkkale Valiliği, “Canları pahasına fedakarca mücadele eden Tüm kahramanlarımıza minnettarız” ifadesinde bulundu. Yangınları söndürme çalışmaları kapsamında adeta 7’den 70’e herkes seferber olmuş durumda. Özellikle söndürme çalışmalarının yönlendirilmesinde etkin kullanılan insansız hava araçları, sahadan aldıkları anlık görüntüleri ilgili merkezlere aktarıyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız