Yeşil Vadi?ye şartlı evet

Yeşil Vadi?ye şartlı evet

Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, Kırıkkale?de hayata geçirilecek olan ?Yeşil Vadi? projesini şartların uygun olması durumunda 4 ay içerisinde bitirebileceklerini söyledi.

ÖZEL ŞAHISLARIN ARAZİLERİNİ ALIN

Yapılması gerekenleri anlatan Gökçek, şartlarını sunarak projenin hayata geçirilmesi için bazı şartların yerine getirilmesi gerektiğini ifade etti.  Gökçek, Proje sahası içinde bulunan özel şahıslara ait arsalar başka yer göstermek veya parası ödenmek şartıyla belediyeler tarafından kamulaştırılması gerektiğini bildirdi.  Şartların olgunlaştırılması halinde Ankara Büyük Şehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya hazır olduklarını bildiren Gökçek, proje çiziminin 15 gün içerisinde yapılacağını sözlerine ekledi.

ÇALIŞMALAR BİTİRİLECEK

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise çalışmaların en kısa sürede bitirilerek yeşil vadi projesinin hayata geçeceğini söyledi. Kamuya ait olan sahalarda projenin yapılacağını, özel mülkiyet alanlarında ise çalışmaların sürdürüleceğini belirten Atalay, arsa sahipleri ile anlaşıp en kısa sürede projenin hayata geçeceğini bildirdi. Vali Ali Kolat ise, Yeşil Vadi projesinin önemine değinerek 15 gün içerisinde projenin diğer safhalarına destek vereceklerini ve özel mülkiyete ait arsaların tahsisini yapacaklarını ifade etti. 

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı